marksk Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Γεια σας σκέφτομαι να πάρω pampers από το amazon http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003P2UTS8/ref=noref?ie=UTF8&s=drugstore&psc=1 μπορεί κάποιος να μου πει πως θα μάθω τι μεταφορικά θα πληρώσω;;
Narayan Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δεν θα πληρώσεις καθόλου μεταφορικά, για τον απλό λόγο πως έχουν σταματήσει να στέλνουν Pampers στην Ελλάδα.
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Εμένα πάντως με πάει στην Confirmation Page για να κάνω την παραγγελία. Μεταφορικά, μου βγάζει £7.24. Αν η παραγγελία σου είναι πάνω από 25 λίρες, τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Edti: Γενικά, αν θέλεις να βλέπεις τα μεταφορικά για κάτι που θες να παραγγείλεις, απλά πήγαινε μέχρι το τελευταίο βήμα στην παραγγελία. Εκεί θα έχει όλες τις πληροφορίες για την παραγγελία σου συγκεντρωμένες.
antnatal Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 κατά καιρούς στέλνουν Ελλάδα ή όχι. ισχύει το free delivery για πάνω από 25 λίρες παραγγελία, έχω αγοράσει.
marksk Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 προχωράει κανονικά η παραγγελία Narayan αν είναι free μια χαρά τότε θα το δοκιμάσω..
kostas_dr Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Απλή περιέργεια: η διαφορά στην τιμή με τους εδώ "εμπόρους" ποιά είναι;
DioNiSis_000 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 η διαφορα με τους εδω μπορει να ειναι και διπλασια τιμη, γενικα αλλαζουν συχνα οι τιμες στα παμπερς στο αμαζον ηθελα και εγω πριν καιρο να παρω αλλα στην παραγγελια μου ελεγε οτι δεν στελνονται εκτως αγγλιας.
sinano1975 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Πρόσφατα παρήγγειλα pampers και περιμένω να τα παραλαβω. Στην παραγγελία είχα και μωρομάντηλα, τα οποία ήρθαν με courier σε 3 ημέρες. Από ότι είδα, δε στέλνει όλες τις συσκευασίες στην Ελλάδα, αλλά συγκεκριμένες. Δοκιμάζεις να παραγγείλεις και αν δε γίνεται αλλάζεις τη συσκευασία (π.χ. δε μου έστελνε αυτή με τα 280 αλλά αυτή με τα 152). Ταχυδρομικά δεν χρεώνει αν η παραγγελία είναι πάνω απο 25 λίρες. Ενδεικτικά αναφέρω τιμή: τα 52 στην Ελλάδα 18,5 ευρώ και στο amazon τα 152 26,6 ευρώ!
kage Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 αποτελεσμα λαμογιας πολυεθνικων...σχεδον στην μιση τιμη απ οτι ελλαδα!!!! ενημερωστε τιποτα forums parents,gamos κτλ. δωρεαν αν ειναι απο αμαζον και μπορεις να επιλεξεις free super saver delivery.τωρα αν γραφει μεταφορικα και μετα τα αφαιρουν δεν το ξερω
Porg Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 αποτελεσμα λαμογιας πολυεθνικων...σχεδον στην μιση τιμη απ οτι ελλαδα!!!! ε καλά τώρα αυτό είναι πολύ γενικό, η amazon δεν είναι πολυεθνική η μήπως τα pampers που πουλάνε αυτοί είναι απο διαφορετική πολυεθνική εταιρία;
kage Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 δεν νομιζω να υπαρχει καποιος που να λεει παλι καλα που υπαρχει η p&g σε αντιθεση με σιτε οπως amazon+ebay
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα