Προς το περιεχόμενο

Αγορα τηλεορασης 42"

VADER7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν υπάρχει η g30 πουθενά; http://www.skroutz.gr/s/323181/Panasonic-TX-P42G30E-42.html

Για μένα ότι καλύτερο μπορείς να αγοράσεις τώρα. Μιλάω ως κάτοχος της 50g30.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/77575-Panasonic-Plasma-G30-Reviews-%CE%95%CE%BD%CF%84%CF%85%CF%80%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%A3%CF%87%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%B1

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δε μπορω να σου πω κατι αλλο. Εδωσα τη γνωμη μου απλα για αυτες τις Plasma γιατι τις παρατηρω συνηθως στα καταστηματα. Δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη αυτη τη στιγμη για την αγορα

πφφφ..

πραγματικα αβυσσος το θεμα με τις τηλεορασεις πλεον για καποιον που θελει να παρει το καλυτερο στα χρηματα που διαθετει..

Εχω χασει την μπαλα..

δε μπορω να σου πω κατι αλλο. Εδωσα τη γνωμη μου απλα για αυτες τις Plasma γιατι τις παρατηρω συνήθως στα καταστηματα. Δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη αυτη τη στιγμη για την αγορα

Ο χειρότερος χώρος πραγματικά για να κρίνεις μια πλάσμα.

Vader, με μια mid-range plasma για να καταλάβεις,βλέπεις εικόνα από hi end lcd tv.

Αυτή είναι η διαφορά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο χειρότερος χώρος πραγματικά για να κρίνεις μια πλάσμα.

Vader, με μια mid-range plasma για να καταλάβεις,βλέπεις εικόνα από hi end lcd tv.

Αυτή είναι η διαφορά.

Αν προσεξες κρινω τις plasma μεταξυ τους εδω δεν εκανα καμια συγκριση με LCD. Δυστυχως δεν μπορω να τις παρω ολες σπιτι μου ουτε να αλλαζω τηλεοραση καθε χρονο, αλλα σε αρκετα μαγαζια που τις εχω δει πλεον τις εχουν σε σκοτεινο περιβαλλον και οχι αναμεσα σε υπερβολικα φωτα οποτε μπορεις να κανεις καλυτερες συγκρισεις

Επεξ/σία από disqualified

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη αναφερθηκε ο καλυτερος τροπος για να δεις τι ψαρια πιανει μια τηλεοραση ειναι να τις βαλεις να παιξουν αναλογικο σημα τηλεορασης το οποια να εχει και τιποτα ειδωλα (σε μικρο βαθμο) ενω παιζει φτωχης ποιοτητας υλικο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και τι θα καταλάβεις; Θα δείχνει μετριότατη εικόνα όποια τηλεόραση και να βάλεις.

Στη δικια μου LCD σε τετοιες συνθηκες το ghosting παει συννεφο. Δε μπορεις να δεις. Οποια δειχνει καλυτερη εικονα σε αυτην την περιπτωση παει να πει οτι δειχνει καλυτερη εικονα σε δυσκολες συνθηκες αρα και "καλυτερη". Με ενα blu-ray βλεπεις αξιοπρεπη εικονα σε ολες. Το μονο που θα δεις ειναι ποια ειναι πιο φωτεινη με εντονοτερα χρωματα και πιο smooth κινηση.

Δηλαδη πιστευεις οτι οποια δειχνει πιο στρωτη εικονα σε δυσκολες συνθηκες δε σημαινει τιποτα; Δε λεω βεβαια να μην τις δεις και σε καλης ποιοτητας υλικο

Καταλαβαίνω την λογική του συλλογισμού σου, αλλά προσωπικά δεν θα επέλεγα αυτόν τον τρόπο για να διαπιστώσω ποια τηλεόραση παίζει καλύτερα.

Την δική μου την έχω σχεδόν αποκλειστικά για θέαση HD υλικού.

Καλοριζικη!

Πηρες και μεγεθος που θα το ευχαριστηθεις..

Αντιστοιχου μεγεθους led lcd ειναι αισθητα ακριβοτερες και δυσκολα φθανουν την ποιοτητα εικονας της st30.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...