VADER7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Καλημερα σας Θελω να αγορασω μια τηλεοραση στις 42".. Με το διαβασμα που εριξα ειδα οτι η Panasonic p42g30 ειναι η καλυτερη σε plasma.. Με ενδιαφερει για ταινιες μονο και που και που κανενα παιχνιδι.. Το θεμα ειναι οτι η συγκεκριμενη δεν βρισκεται ευκολα σε μια γρηγορη αναζητηση γιατι ειναι παλιο μοντελο. Μεχρι τα 800 ευρω το πολυ, τι αλλες επιλογες εχω σε led lcd και plasma?? Δεν με ενδιαφερει το 3d Ευχαριστω Sent from my iPod touch using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Εξαιρετικη τηλεοραση η g30, χαλαρα η καλυτερη στα χρηματα της! Πολυ κοντα σε επιδοσεις ειναι και η st30, η οποια υστερει ελαχιστα σε σχεση με την g30. Εγω θα κοιταγα και σε μεγαλυτερη διασταση, πχ τη p46st30 ή p50st30 με 830€ περιπου. Γιατι δεν σκεφτεσαι μεγαλυτερες? Επεξ/σία 9 Απριλίου 2012 από haHa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexhs gk Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Ακριβώς τα ίδια ψάχνω και εγώ αλλα Led και για playstation3 (η χρηση της) αλλα και για ταινιες. Σκεφτόμουν για αυτήν αλλά θέλω να ακούσω και την άποψη των υπολοίπων. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2012 από alexhs gk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VADER7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δεν παιζει για μεγαλυτερη.. Σε δωματιο θα την βαλω που η αποσταση που θα βλεπω ειναι στα 2,5 μετρα περιπου... Ξερω γω, αν κανει, και μου προτινεις καμια καλη στις 46 παιζει και να την παρω... Sent from my iPod touch using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Η p46st30 ειναι παρα πολυ καλη τηλεοραση(υστερει ελαχιστα σε σχεση με την g30) και οτι πρεπει για την αποσταση που θελεις. Βεβαια κανει 830€, οσο κανει και η αντιστοιχη 50", p50st30. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rocco84 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Panasonic-P42UT30E-Plasma-3D-TV-42-TX-P42UT30E.htm τσεκαρε αυτήν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Panasonic-P42UT30E-Plasma-3D-TV-42-TX-P42UT30E.htm τσεκαρε αυτήν Πολυ κατωτερη της πρωτης επιλογης του. Και οπως ειπε δεν τον ενδιαφερει το 3D Επεξ/σία 9 Απριλίου 2012 από disqualified Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VADER7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Αν δν βρω την p42g30 η p42u30 μαλλον θα παω για την p42st30 εφοσον την βρω.. Τι διαολο επιδημια panasonic επεσε;; Sent from my iPod touch using Insomnia Πολυ κατωτερη της πρωτης επιλογης του Για αυτο το λογο την απεριψα κι εγω.. Τι προτινεις; Sent from my iPod touch using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Αν δν βρω την p42g30 η p42u30 μαλλον θα παω για την p42st30 εφοσον την βρω.. Τι διαολο επιδημια panasonic επεσε;; Sent from my iPod touch using Insomnia Για αυτο το λογο την απεριψα κι εγω.. Τι προτινεις; Sent from my iPod touch using Insomnia H G ειναι πολυ καλη επιλογη. Βεβαια για ταινιες παιζουν ρολο και οι ιντσες αλλα ειναι και αντιαισθητικο να εχεις σε δωματιο πολυ μεγαλη τηλεοραση εκτος αν αυτο ειναι τεραστιο. Τα U μοντελα αν και value for money ειναι λιγο dealbreakers για μενα γιατι μπορω να καταλαβω το flickering εχουν και με χαλαει λιγο. Στις G εχω την εντυπωση οτι δεν το παρατηρω. Δεν εχω πετυχει τελευταια καποιο s μοντελο σε εκθεση για αν εχω αποψη για το αν το παρατηρω σε αυτες ή οχι. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2012 από disqualified Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VADER7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Τελικα μαλλον παω για την Panasonic p42ut30 Θα ηθελα τελικες γνωμες παρακαλω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Αν δεν σε ενδιαφέρει το 3D μπορείς να πάρεις την P42U30, ή να ανέβεις στις 46’’ και να πάρεις την P46G30. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VADER7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Φιλε μου μια απο αυτές ηθελα αλλα δεν την βρίσκω δυστυχώς την σειρα G, ουτε την p42u30 Επεξ/σία 9 Απριλίου 2012 από VADER7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Τελικα μαλλον παω για την Panasonic p42ut30 Θα ηθελα τελικες γνωμες παρακαλω.. απο τη στιγμη που παραμενεις στις 42 ιντσες για μενα ειναι κακη επιλογη. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2012 από disqualified Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VADER7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 απο τη στιγμη που παραμενεις στις 42 ιντσες για μενα ειναι κακη επιλογη. Ωραια... Τι μου προτινεις? Παντα στις 42.. Ας βαλουμε οριο τα 700 ευρα.. Και πες οτι παιρνω led lcd.. Δωσε τα φωτα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) δε μπορω να σου πω κατι αλλο. Εδωσα τη γνωμη μου απλα για αυτες τις Plasma γιατι τις παρατηρω συνηθως στα καταστηματα. Δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη αυτη τη στιγμη για την αγορα Επεξ/σία 9 Απριλίου 2012 από disqualified Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα