EKPTOTWS Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Καλημερα, Ελπιζω καταρχην να εχω γραψει στο σωστο section. Εχω ενα usb SanDick cruzer micro 8.0 Gb. Μεχρι πριν λιγες ημερες που ημουν εξωτερικο λειτουργουσε μια χαρα και εχω αποθηκευση φωτος και λοιπα αρχεια που χρειαζομουν. Παω εχθες να το συνδεσω στο λαπτοπ μου (windows XP) και μου βγαζει μηνυμα οτι το usb den αναγνωριζεται. Λεω οκ ισως φταιει η θυρα..δοκιμαζω στο desktop (windows XP) βγαζει το ιδιο. Το δοκιμασα σε wista kai se win7 παλι τα ιδια. Στο pc me to windows 7 μου εβγαλε και το εξης μηνυμα (Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)) Επισυναπτω φωτος απο οτι βγαζει στο λαπτοπ μου .. Εαν μπορειτε καπως να μου πειτε τι να κανω θα με σωσετε, γιατι ειδικα τα αρχεια δεν μπορω να τα χασω με τιποτα. Σας ευχαριστω
TheELF Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 active@file recovery κάνεις ένα superscan στην συσκευή και αν τα βρει τα βρήκε,αν δεν τα βρει όσο και να μην θέλεις να τα χάσεις αλλά τα έχασες.
EKPTOTWS Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Ναι οκ το κατανοω αυτο, το θεμα ειναι για να κανω το superscan, δεν θα πρεπει να μου αναγνωρισει την συσκευη και να μου την βγαλει στην λιστα με τους drivers?
TheELF Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Αφού σου το βγάζει σαν συσκευή,άρα υπάρχει περίπτωση να την δει και να την σκαννάρει,έτσι και αλλιώς δεν έχεις πολλές επιλογές,απλά δοκίμασε το.
EKPTOTWS Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μα το δοκιμασα φιλε μου, εξου και ειμαι ακομα εδω και ψαχνω... οταν το τρεχω το προγραμμα ( εχω το usb συνδεδεμενο ), μου βρισκει μονο το local disk ..δεν μπορω καπως να το βρω ωστε να το σκαναρο.. υπαρχει περιπτωση να θελει καποιο driver το usb ωστε να τρεξει? καμια ιδεα?
Thanos1972 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Βρες εναν τροπο να καθαρισεις καλα τις επαφες μεσα στο στικακι.με οινοπνευμα και μπατονετα καπως ετσι.και ξαναδοκιμασε.
p8grs Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Φίλε δοκίμασε να συνδέσεις το στικακι κατευθείαν στην μητρική του Desktop (εμένα παλιά δυο στικακια 8gb κ 16gb τα αναγνώριζε το συστημα μονο αν τα εβαζα πανω στην μητρικη). Αν δεν αλλάξει τιποτα και εχεις κεφι κατεβασε linux Mint LXDE και καψε τα σε ενα cd και τρεξτα χωρις να κανεις instal στο συστημα σου και βαλε ξανα πανω το στικακι που εχει το προβλημα. Πιστευω το προβλημα σου θα λυθει (εγω οτι συσκευη εχω που μου κανει "παιχνιδια" την τρεχω μεσα απο Mint και ειναι ολα οκ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα