kjtzemis Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Αρκετα καλη προσφορα απο το πλαισιο μιας και δινει μαζι πολυ καλα παιχνιδια και 3μηνη καρτα. http://www.plaisio.gr/Gaming/Consoles/Microsoft-XBOX360/Microsoft-Xbox-360-250GB-Halo-Reach-Gears-2-Gears-3Fable-III-3-month-subscri.htm?gclid=CLbQ9aezp68CFUZJ3wodUC59aQ
naruto14 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Έχει καλα παιχνίδια αλλα δεν θα το ελεγα προσφορά. Αμα είχε 12 μήνη gold τότε κατι πήγαινε να γίνει.
kjtzemis Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Έχει καλα παιχνίδια αλλα δεν θα το ελεγα προσφορά. Αμα είχε 12 μήνη gold τότε κατι πήγαινε να γίνει. οντως προσφορα δεν το λες, λιγο καλυτερη τιμη το λες μιας και εχει απο τα καλυτερα παιχνιδια του X360 μεσα.
iguana Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Περιμένω 4 μήνες προσφορά ανάλογη του mediamarkt αλλά τίποτα.Ευτυχως έχει πέσει λίγο η τιμή του και σκέφτομαι μέσα στις γιορτές να πάρω το πακέτο με το kinect.Εχει κανέις ακούσει τίποτα για παρόμοια προσφορά μην το πάρω και βγει τιποτα και κλαίγομαι μετα..
kjtzemis Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Περιμένω 4 μήνες προσφορά ανάλογη του mediamarkt αλλά τίποτα.Ευτυχως έχει πέσει λίγο η τιμή του και σκέφτομαι μέσα στις γιορτές να πάρω το πακέτο με το kinect.Εχει κανέις ακούσει τίποτα για παρόμοια προσφορά μην το πάρω και βγει τιποτα και κλαίγομαι μετα.. φιλε μου πιστεψε με ειναι πολλα τα ατομα που δεν περνουνε X360 για αυτον τον λογο μηπως βγει αναλογη προσφορα με των ΜΜ. αναλογη δεν ξερω αν θα βγει αλλα σιγουρα θα βγει μια αξιολογη προσφορα αυτες της μερες στην αγορα.
naruto14 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 ανάλογη του ΜΜ περιμένει ολος ο κόσμος αλλα πουθενά! εξάλλου η τιμή του Xbox με kinect ειναι ίδια με αυτην που υπήρχε πριν 5 μήνες.
aekoriginal21 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Ας μου εξηγησει καποιος απο που κι ως που το απο πανω δεν ειναι προσφορα... Θα εβγαινε στο 300αρι+ αν επαιρνε κανεις ξεχωριστα τα παιχνιδια και την κονσολα. Ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλη προσφορα.
kjtzemis Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Ας μου εξηγησει καποιος απο που κι ως που το απο πανω δεν ειναι προσφορα... Θα εβγαινε στο 300αρι+ αν επαιρνε κανεις ξεχωριστα τα παιχνιδια και την κονσολα. Ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλη προσφορα. κοιτα προσφορα λεγετε αυτη που ειχαν βγαλει τα χριστουγεννα τα ΜΜ στα 150Ε και σου εδινε την κονσολα + Kinect + κατι αλλα (τα οποια δεν τα θυμαμαι, ο ναρουτο σιγουρα θα τα θυματε), αυτη που εχω αναρτηση ειναι απλα μια καλη τιμη, γιατι καποιος μπορει να μην θελει να παρει τα συγκεκριμενα παιχνιδια και να θελει να διαθεσει τα λεφτα του σε αλλα 1-2 παιχνιδια που του αρεσουνε.
aekoriginal21 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Εκείνο ήταν ξεπούλημα. Η συγκεκριμένη πρόταση, απο τη δική μου οπτική θεωρείται μεγάλη προσφορά.
naruto14 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 ακριβώς αυτό που είπε ο kjtzemis. σε κάποιον μπορει να φανεί πολύ καλή προσφορά αν τον ενδιαφέρουν ολα τα παιχνίδια. εμένα προσωπικά μου μένει αδιάφορη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα