nazlos Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Καλημερες και καλη εβδομαδα,εχω το νοκια x2-01 και επιχειρισα να μπω στο ιντερνετ και ηθελα να μπω σε μα σελιδα που ηθελε να εγκαταστησω το flash player πατησα get flash αλλα μου λεει οτι δεν το επιτρεπει για την συσκευη μου!Ειδα κιολας οτι ειχε για windows linux και για mac,ποιο πρεπει να κατεβασω για να παιζει?Μαλλον καποιο απο τα windows αλλα ποιο?Λιγη βοηθεια παρακαλω
ioannis8558 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Καλημερες και καλη εβδομαδα,εχω το νοκια x2-01 και επιχειρισα να μπω στο ιντερνετ και ηθελα να μπω σε μα σελιδα που ηθελε να εγκαταστησω το flash player πατησα get flash αλλα μου λεει οτι δεν το επιτρεπει για την συσκευη μου!Ειδα κιολας οτι ειχε για windows linux και για mac,ποιο πρεπει να κατεβασω για να παιζει?Μαλλον καποιο απο τα windows αλλα ποιο?Λιγη βοηθεια παρακαλω δεν υποστηριζει flash η συγκεκριμενη συσκευη, το οτι πηγες στην ιστοσελιδα του flash player δεν εχει καμια σχεση επι του θεματος. τα windows, linux και mac που βλεπεις αναφερονται σε υπολογιστες, οχι σε κινητα και smartphones.
nazlos Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 δεν υποστηριζει flash η συγκεκριμενη συσκευη, το οτι πηγες στην ιστοσελιδα του flash player δεν εχει καμια σχεση επι του θεματος. τα windows, linux και mac που βλεπεις αναφερονται σε υπολογιστες, οχι σε κινητα και smartphones. Οταν πατησα get flash με πηγε αυτοματα εκει...Δεν υποστηριζει???Μαλλον επειδη ειναι απο τα φθηνα...Τhanx man
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα