diakoman Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Λαέ καλημέρα, θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος που έχει ασχολιθεί με τις βιβλιοθήκες JMusic και JFugue και αν κυκλοφορεί κάποια καλήτερη. Θέλω να κάνω μια μουσική εφαρμογή (αν και σχεδόν άσχετος απο θεωριτικά μουσικής) και κάνω ένα research στο τι παίζει στον μουσικό προγραμματισμό.
chmo Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Γεια χαρά! επειδή έχω ασχοληθεί λιγάκι με το θέμα μπορώ να σε βοηθήσω αρκεί να δόσεις περισσότερες πληροφορίες. Τι σε ενδιαφέρει κυρίως να κάνεις?? Οι μουσικοί που αποφασίζουν να ασχοληθούν με την ψηφιακή μορφή της συνήθως χρησιμοποιούν εργαλεία όπως το Pd (Pure Data) και το Max/MSP ή το Supercollider (για mac) και το αντίστοιχο Psycollider για Windows (η windows version μπορώ να πω πως δεν είναι τόσο καλή). Από εκεί και πέρα το επόμενο βήμα για πιο hardcore codding (πάντα από την σκοπιά του καλλιτέχνη) είναι το Processing (Javaφέρνει) το οποίο έχει 2-3 βιβλιοθήκες αρκετά δυνατές.
Tablet Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Γεια χαρά! επειδή έχω ασχοληθεί λιγάκι με το θέμα μπορώ να σε βοηθήσω αρκεί να δόσεις περισσότερες πληροφορίες.. Γνωρίζεις κάποιο video - tutorial για Supercollider?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα