konikj Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 θα πω οτι ειμαι γυναικα ... θα πω οτι μεν ειμαι γυναικα απο την αλλη δν ξερω πολλα απο pc!!πως ξεκινησε το προβλημα: ξεκινησε απο την στιγμη που εκανα απεγκατασταση το idt, το καταβασα ξανα κ εκανα εγκατασταση ελα ομως που δεν ακουω τιποτα απολυτος. μου ειπαν φταιει η καρτα ηχου κατεβασα μια (sounds driver) ουτε τωρα ακουω τιποτα. αυτο που θα ηθελα ειναι να ρωτησω πως να το φτιαξω.... οπως πριν δηδαλη αν γινετε... 1ον να ακουγετε ο ηχος απο τα ηχεια 2ον οταν συνδεω ακουστηκα να ακουγετε στα ακουστηκα 3ον το μικ για το σκυπε .. να συνομιλω το καημενο κ αν γινετε 4ον την στερεο μιχι που ειχα κ τα διελυσα ολα :( ευχαριστω εκ τον προτερων
konikj Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Τελικά έφτιαξα τον ήχο μου αλλά .... κατέβασα ένα πρόγραμμα τo speccy kai ekei poy leei hard drives, graphics, motherboard, ram, cpu μου λέει " cannot initiallise spc dll " μήπως ξέρετε τι είναι και πως το φτιάχνω ??vista εχω. αα κ ξέρω να το βάψω μπλε κ στην θάλασσα ty
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα