michalis1984 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Παιδιά γειά σας.. Επειδή έιμαι λιγάκι άσχετος. Βλέπω τηλεοράσεις γνωστών μάρκων πχ samsung, lg κτλ να λένε για τηλεοράεις οι οποίες είναι FHD. Επίσης είδα σε καταστήματα τηλεοράσεις άγνωστων εταιρειων πχ saba οι οποίες δεν διαφημίζουν πως είναι FDH αλλά η ανάλυση τους φτάνει στα 1080. Για μια τηλεόραση μεγέθους 22'' η saba μπορει να ειναι και 50€ ποιο κάτω. Γενικα υπάρχει κάποια διαφορά οταν γραφει πως ειναι fhd παρα οταν δεν το γραφει αλλα απλα να γραφει στο κουτι την ανάλυση 1920χ1080? Υπάρχει κάτι αλλο η απλα ειναι θεμα μαρκετινκ;
graphist83 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Οταν μια TV ειναι 1920 Χ 1080 θεωρειται full HD το γραφει δεν το γραφει. Η αναλυση απο μονη της αυτο σημαινει. Αλλα καλο για εσενα να μην πας σε SABA..
Avatar_GR Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Φίλε δεν είναι μόνο η ανάλυση που παίζει ρόλο στην τηλεόραση, είναι και πολλά άλλα. Για αυτό θα βρείς τηλεοράσεις τις ίδια εταιρειας στις 40 ίντσες με 400 ευρώ και με 3.000 ευρώ π.χ. Η πιο εύκολη λύση (αν δεν θες να ασχοληθείς και πολύ) είναι πριν αγοράσεις να πας στο μαγαζί και να τους ζητήσεις να σου παίξουν βίντεο,Blu ray,DVD,TV και ότι άλλο μπορείς. Μετά ανάλογα με τα λεφτά σου αγοράζεις αυτήν που σου αρέσει πιο πολύ η εικόνα. -Η το ψάχνεις στο ίντερνετ... Υπάρχουν άπειρα reviews για τηλεοράσεις... Καλό είναι ανάλογα με τα λεφτά σου να κινηθείς και να πάρεις κάτι επώνυμο LG,Samsung,Sony,Philips,Toshiba κτλ... Στις 22 ίντσες δεν θα δεις εύκολα διαφορά HD με Full HD στο μάτι λόγο του ότι είναι πολύ μικρή η οθόνη. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2012 από Avatar_GR
kostas_dr Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δεν αξίζει η αγορά τηλεόρασης στις 22 ίντσες. 32άρα τουλάχιστον και πάλι μικρή είναι! Τα περί SABA τα ξεχνάς.
michalis1984 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Προορίζεται για το δωμάτιο γι' αυτό και προσανατολίζομαι προς το μικρό μέγεθος. Η απόσταση θέασης είναι 1.5-2 μέτρα. Επίσης, στο δωμάτιο δεν έχω καν κεραία, ο δεκτης της δεν θα λειτουργεί καθόλου. Έχω τηλεόραση ip με έξοδο hdmi. Υπο αυτές τις συνθήκες, μήπως με ένα μονιτορ με hdmi είσοδο θα κάνω επίσης τη δουλειά μου, αν και σκέφτομαι το θέμα του hdcp; Αλλά απο ότι βλέπω δεν εχουν και πολλή διαφορά στις τιμές.. Με 200-250€ maxumum τι επιλογές έχω; Επεξ/σία 12 Απριλίου 2012 από michalis1984
bluesattack Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Προορίζεται για το δωμάτιο γι' αυτό και προσανατολίζομαι προς το μικρό μέγεθος. Η απόσταση θέασης είναι 1.5-2 μέτρα. Επίσης, στο δωμάτιο δεν έχω καν κεραία, ο δεκτης της δεν θα λειτουργεί καθόλου. Έχω τηλεόραση ip με έξοδο hdmi. Υπο αυτές τις συνθήκες, μήπως με ένα μονιτορ με hdmi είσοδο θα κάνω επίσης τη δουλειά μου, αν και σκέφτομαι το θέμα του hdcp; Αλλά απο ότι βλέπω δεν εχουν και πολλή διαφορά στις τιμές.. Με 200-250€ maxumum τι επιλογές έχω; Στα δυο μετρα μια χαρα θα ειναι η 32αρα .Ιδιως για ταινιες , αλλα και για tv.Mην σου φαινεται μεγαλη , γρηγορα θα την συνηθισει το ματι σου , πιθανοτατα να σου φαινεται και μικρη. Ξεχνα την 22αρα για ταινιες .Δεν χρειαζεται να ειναι και full HD σε αυτες τις ιντσες .Ψαξε λιγο τα μοντελα , υπαρχουν στην αναγκη και τα μεταχειρισμενα (με εγγυηση καλυτερα..)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα