8anos94 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Εχω μια ερωτηση δεν ξερω καν αν ειμαι στο σωστο θεμα λειπον θελω να φιαξω η να βρω καποιο προγραμμα που μετα απο ενα χρονικο διαστημα να παταει ενα κουμπι απο το πληκτρολογιο συνεχεια μεχρι να το σταματισω εγω με καποιο τροπο γινετε?
Lost1 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Ενεργοποιησε το πληκτρολογιο οθονης και με καποιο autocklicker προγραμμα (κανε search), παταει μονο του οποιο πληκτρο θελεις ...
8anos94 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 http://www.murgee.com/auto-keyboard/ το αναφερο το λινκ μηπος αλλος εχει την ιδια απορια δουλευει τελεια
tstavrou Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Ποια ειναι η χρησιμοτητα του...??? Αποστολή από το GT-S5830 με τη χρήση Insomnia App
8anos94 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 εμενα μου λυνει τα χερια σε ενα παιχνιδι που παραδειγμα πρπει να παταω συνεχεια το Α οποτε αφηνω το προγραμα ναπαταει μονο του το Α και απλα κοιταω ανουσιο το ξερω
Lost1 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 εμενα μου λυνει τα χερια σε ενα παιχνιδι που παραδειγμα πρπει να παταω συνεχεια το Α οποτε αφηνω το προγραμα ναπαταει μονο του το Α και απλα κοιταω ανουσιο το ξερω autoclicker ... (χωρις το πληκτρολογιο οθονης που ανεφερα παραπανω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα