Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανένας αν δανείσω το αυτοκίνητό μου σε έναν φίλο μου που δεν έχει δίπλωμα και προξενήσει ατύχημα τι επιπτώσεις θα έχει σε μένα αυτό; (να απαντήσουν όσοι γνωρίζουν σίγουρα)

Δημοσ.

Υπάρχουν μερικοι κανόνες στην ζωή.... Αυτοκίνητο, γυναίκα και όπλο ΔΕΝ δανείζονται...Σε αυτό που ρωτάς, μεγάλο μερίδιο ευθύνης γιατί το έδωσες σε άτομο που ήξερες οτι δεν έχει δίπλωμα.

Δημοσ.

Ωραιο ερωτημα κι αυτο και ωραια νοοτροπια... Αν κανει ατυχημα δεν μας κοφτει ποσους θα τραυματισει η οτι θα τραυματιστει ο ιδιος, αλλα αν θα εχουμε επιπτωσεις εμεις που του δωσαμε εν γνωσει μας το αμαξι..

Τεσπα νομικα δε ξερω τι ισχυει αλλα η λογικη λεει πως μπλεκεις. Ελπιζω να ισχυει κ νομικα

Δημοσ.

ρε φίλε εγώ δε δανείζω το αυτοκίνητο μου ούτε σε άτομα που έχουν δίπλωμα κι ας είναι και καλύτεροι οδηγοί από εμένα και εσύ θέλεις να το δανείσεις σε άτομο που δεν έχει δίπλωμα;

και για να γίνω λίγο κάφρος (επειδή είμαι συχνά στο δρόμο):

εύχομαι όσοι κάνουν τέτοιες κινήσεις και κυρίως όσοι δίνουν διπλώματα με το αντίστοιχο λάδωμα, αν ο οδηγός προξενήσει ατύχημα, να είναι δικός τους άνθρωπος το θύμα (όχι του οδηγού). :devil:

Δημοσ.

Μια φορα εχω παρει ξενο αμαξι του πεθερου μου πριν πολλα χρονια που ειχα τρακαρει το δικο μου γιατι με ειχε παρει απο πισω για να το παρω να παω 5χλμ αποσταση και απο ντροπη το πηρα αλλα σε αυτα τα 5 χλμ ετρεμε το φυλοκαρδι μου

Δημοσ.

Μια φορα εχω παρει ξενο αμαξι του πεθερου μου πριν πολλα χρονια που ειχα τρακαρει το δικο μου γιατι με ειχε παρει απο πισω για να το παρω να παω 5χλμ αποσταση και απο ντροπη το πηρα αλλα σε αυτα τα 5 χλμ ετρεμε το φυλοκαρδι μου

έτσι ακριβώς... Και γρατζουνιά να το κάνεις ειναι χειρότερο απο το να τρακερνες και να διέλυες το δικο σου. και εγω μια φορά οδηγησα αυτοκίνητο φίλου επειδη ειχε πιει και δεν ήθελε να οδηγήσει και αυτό με απόλυτη προσοχή και ας ήταν 5 το πρωι...

Δημοσ.

αυτές τις φλωριές τους στυλ «αυτοκίνητο δεν δανείζεται» κτλ δεν τς σχολιάζω...

αλλά ρε φίλε πόσο ^$&@$#% πρέπει να 'σαι για να δώσεις αυτοκίνητο σε κάποιον δίχως δίπλωμα;

Δημοσ.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! Πόσο κατανοητός πρέπει να γίνω δηλαδή; Πραγματικά απορώ... ΡΩΤΗΣΑ: ΑΝ ΔΑΝΕΙΣΩ ΣΕ ΦΙΛΟ ΜΟΥ - Η ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ- ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΝΑ Η ΟΧΙ;;;;;;;

Δημοσ.

Δηλαδη εχει σημασια οτι αυτος χωρις το διπλωμα ειναι αδερφος σου η φιλος σου θεωρεις?

Aντιλαμβανεσαι οτι θα επρεπε να σε νοιαζει πρωτα αν βαζεις τον φιλο σου η αδελφο σου σε κινδυνο, οπως επισης και αλλους που θα βρεθουν στο δορμο του, η το μονο που σε νοιαζει ειναι να μην μπλεξεις εσυ αν γινει μαλακια?

(Ρητορικη ειναι η ερωτηση γιατι αν το ειχες αντιληφθει δε θα βλεπαμε το παραπανω ποστ)

Κατα τ'αλλα δε χρειαζονται caps.

Δημοσ.

Βοηθεια σου δινουν τι φωναζεις ? Προφανως κανεις δεν ειναι σιγουρος , τραβα ρωτα στην τροχαια αν καιγεσαι.Η λογικη λεει οτι μπλεκεις και σαν ιδιοκτητης .Επισης αν το δωσεις στο φιλο σου ,γινει κατι και αυτος φοβηθει και φυγει , τραβα να εξηγησεις οτι δεν εισουν εσυ , στην αστυνομια που θα εχει παρει πινακιδες (απο μαρτυρες).

Δημοσ.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! Πόσο κατανοητός πρέπει να γίνω δηλαδή; Πραγματικά απορώ... ΡΩΤΗΣΑ: ΑΝ ΔΑΝΕΙΣΩ ΣΕ ΦΙΛΟ ΜΟΥ - Η ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ- ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΝΑ Η ΟΧΙ;;;;;;;

Διάβασε πρώτα εδω:

http://www.insomnia.gr/forum-19/announcement-13-%CF%8C%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85-insomniagr/

Για την ερώτηση σου, ναι γιατι κάτοχος του αυτοκινήτου εισαι εσυ.

Δημοσ.

Μάλλον θα σας τρέχουν και τους 2 στα δικαστήρια.

Η ασφαλιστική αποζημιώνει τον παθόντα και μετά απαιτεί (νομίμως) τα λεφτά από τον κάτοχο του ΙΧ. Επίσης, ο κάτοχος του ΙΧ θα διωχθεί ποινικώς για το ότι έδωσε το όχημα σε μη διπλωματούχο οδηγό.
Δημοσ.

Γνωρίζει κανένας αν δανείσω το αυτοκίνητό μου σε έναν φίλο μου που δεν έχει δίπλωμα και προξενήσει ατύχημα τι επιπτώσεις θα έχει σε μένα αυτό; (να απαντήσουν όσοι γνωρίζουν σίγουρα)

Φωνάκλα σύμφωνα με το παρακάτω και μόνο που θα δώσεις το όχημα σε άτομο που δεν εχει δίπλωμα, η παράβαση σου τιμωρείται με φυλάκιση ενός (1) μέχρι έξι (6) μηνών (αν σας πιάσουν βέβαια).

http://www.glavopoulos.gr/kok/kok099.php

Αν επιπλέον εμπλακεί σε ατύχημα την έβαψες και εσύ και αυτός γιατί η ασφάλεια σου δεν θα σε καλύψει και θα πρέπει να πληρώσεις ολες τις ζημιές. Αν έχουμε και σοβαρούς τραυματισμους/θάνατο η μόνη περίπτωση να τη γλυτώσεις εσυ, ειναι να δηλώσεις αυτός που δεν εχει δίπλωμα οτι σου "βουτηξε" το αμάξι, αλλιώς θα διωχτείς και ως ηθικός αυτουργός.

Θες ακόμα να δωσεις το όχημα σου σε άτομο που δεν εχει δίπλωμα;

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες παιδιά. ΙSAY ωραίος. Strait to the point!

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες παιδιά. ΙSAY ωραίος. Strait to the point!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...