Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θέλω να σας ρωτήσω το εξής που με απασχολεί καιρό:

Όταν αναθέτω σε ένα vm, 20gb σκληρό, 1024ΜΒ ram, 2 cores του δίνω όντως τέτοια μεγέθη? Δηλαδή 20gb απο τον σκληρό μου είναι πλέον αχρησιμοποίητα απο το main λειτουργικό? Και 1024 ram σημαίνει ότι έχει δικάιωμα να καταλάβει μέχρι και 1024? Η την έχει όλη ρεσερβε (δηλαδή τα 1024 είναι unusable απο το main OS όσο τρέχει το vm)? Η είναι όλη virtual? Η.... you get the point.

Thanks

Δημοσ.

Δηλαδή 20gb απο τον σκληρό μου είναι πλέον αχρησιμοποίητα απο το main λειτουργικό?

Αναλόγως την ρύθμιση που βάζεις,έχει το allocate now που δεσμεύει όλο των χώρο από την αρχή και είναι λίγο ποιο γρήγορο,έχει και το expanding που γράφει μόνο όσο χρειάζεται.

Και 1024 ram σημαίνει ότι έχει δικάιωμα να καταλάβει μέχρι και 1024? Η την έχει όλη ρεσερβε (δηλαδή τα 1024 είναι unusable απο το main OS όσο τρέχει το vm)? Η είναι όλη virtual? Η.... you get the point.

Εδώ παίρνει όσο χρειάζεται μέχρι το όριο που του έβαλες,δεν διαφέρει από άλλο πρόγραμμα δηλαδή θέμα του λειτουργικού είναι σε τι μορφή θα είναι η μνήμη,αν έχεις άφθονη τότε θα είναι πραγματική μνήμη έστω στο μεγαλύτερο μέρος της.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...