beatshooter Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Καλησπερα.Εχω δυο ερωτηματα,το ενα σας εδωσα μια ιδεα στον τιτλο.Λοιπον το ενα λαπτοπ τρεχει vista και στο κατω μερος δεξια δειχνει και λεει πως εχει συνδεθει κανονικα με το ρουτερ.Μεχρι εδω καλως αλλα οταν παει να σερφαρει δεν εμφανιζει καμια σελιδα,σαν να μην υπαρχει συνδεση στο ιντερνετ.Επειδη ειχε συνδεθει και απο πολλα αλλα hotspot εσβησα ολες τις συνδεσεις ωστε να "καθαρισει"(μπορει να εκανα κ λαλακια).Και παλι ομως τα ιδα:κατω το εικονιδιακι με τους 2υπολογιστες δειχενι να ειναι συνδεδεμενο αλλα δεν μπαινει σε καμια σελιδα.Firewall και τετοια ειναι οκ.Τι μπορει να φταει ρε παιδια?(η συνδεση στο νετ οπως θα καταλαβαιτε παρακατω δεν εχει κανενα προβλημα) Παλι με το ιδιο ρουτερ,σε λαπτοπ με win7 υπαρχει το αντιθετο ψευτο-προβλημα.Κατω δεξια υπαρχουν οι "μπαρουλες" εχει πανω τους ενα κοκκινο "χ".Οταν ομως κλικαρω πανω βγαζει πως ειμαι συνδεδεμενος στο δικτυο και οντως ειμαι αφου απο κει σερφαρω τωρα.Γιατι το εμφανιζει ετσι κατω το εικονιδιο?Ενταξει ειναι χρησιμο να βλεπω την ισχυ του καθε δικτυου. παιδες,ειδικα για το πρωτο ζητημα σας ζητω επεγνωσμενα βοηθεια γιατι εφαγα σημερα τον κοσμο αλλα λυση δεν βρηκα.Ευχαριστω και σορυ για το μακροσκελες κειμενο.
CMD Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Πίνακας ελέγχου -> Επιλογές internet -> Συνδέσεις -> lan -> Αυτόματα
poulinos Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 αυτοματες Ip στο Tcp ip επισης οπως και να μην υπαρχει Proxy.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα