pettakos Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Μπορειτε σας παρακαλω να μου προτεινετε ενα εγχρωμο laser εκτυπωτη, ethernet, auto duplex περιπου στα 300 ευρω, και να μην εχει ακριβα αναλωσιμα toners. Μηπως ζηταω πολλα?
pmitsios Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Ζητας παρα πολλα Ψαξε στο google με τα χαρακτηριστικα a4 color laser dn (dn=duplex-network). Στα 400Ε κοντα θα βρεις κατι αλλα οχι τοσο γνωστο printer οπως πχ HP.
trelomhxmhx Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μπορειτε σας παρακαλω να μου προτεινετε ενα εγχρωμο laser εκτυπωτη, ethernet, auto duplex περιπου στα 300 ευρω, και να μην εχει ακριβα αναλωσιμα toners. Μηπως ζηταω πολλα? http://www.skroutz.gr/s/246994/Samsung-CLP-620ND.html νομίζω έχει όλα όσα ζητάς
pettakos Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Εχω ηδη τον 610, θελω ενα δευτερο αλλα τα αναλωσιμα ειναι ενα θεμα. Του 610 τα 4 toners κοστιζουν περιπου 250 ευρω.
trelomhxmhx Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Εχω ηδη τον 610, θελω ενα δευτερο αλλα τα αναλωσιμα ειναι ενα θεμα. Του 610 τα 4 toners κοστιζουν περιπου 250 ευρω. εγώ έχω απλό έγχρωμο laser samsung και είμαι ικανοποιημένος με την αναλογία κόστους/σελίδα ακόμη ξέρω ότι τα samsung γεμίζονται εύκολα από imitation
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα