Hamurabi Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Καλησπερα παιδια. Θελω να αγορασω ενα ρουτερ για ΕΝσυρματη χρηση. Θελω να εχει 4 lan ports για να δινω ιντερνετ σε 4 διαφορετικα δωματια. Η συνδεση μου θαναι adsl 24αρα απο τη φορθνετ. Εχω βρει σε καλη τιμη μεταχειρισμενα τα: Netgear N300 WNR2000 WiFi Router 300Mbps Ασύρματο Modem-Router LinkSys by Cisco WAG54G2-ΕΖ Ποιο απτα δυο να προτιμησω; ευχαριστω
CMD Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Netgear! τα linkys όλο προβλήματα βγάζουν και είναι περίεργα με τις ρυθμίσεις τους. πχ. ενώ ανοίγεις πόρτες δεν ανοίγουν, δεν σε συνδέουν κτλπ και στα 3 routers της linkys τα είχα τα προβλήματα.
weber122 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 netgear και από εμένα. έχω βάλει με forthnet που έχω, netgear και έχω πολύ καλή και σταθερή γραμμή
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 vigor 2700 vg με 25 ευρω απο www.ebw.gr μετα vigor 2710 με 100 ευρω περιπου. αν εχεις χαλια γραμμη με αποσυνδεσεις εκει Thomson.οχι linksys(εκτος απο το wag200 που τα σπαει) οχι belkin.netgear ναι.
Hamurabi Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Κατι σαν το vigor 2700vg θελω. Απλο. ΑΛηθεια το 2710 τι παραπανω εχει που κανει 100 ευρω;
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Κατι σαν το vigor 2700vg θελω. Απλο. ΑΛηθεια το 2710 τι παραπανω εχει που κανει 100 ευρω; α. πιο νεο μοντελο το 2710. β.εχει wireless 802.11n αντι για g. γ.το 2700 εχει θυρες για voip.ειναι φτηνο για ενα λογο.οχι επειδη ειναι παλιο η κατι αλλο αλλα επειδη ειναι με λογοτυπο και custom firmware απο την altec που απλα μπορεις να το αλλαξεις με generic.ειναι μια διαδικασια ουτε 10 λεπτα. δ.κατα τα αλλα το 2710 ειναι πολυ καλο ρουτερακι και αν εχεις τα λεφτα αξιζει. ο μονος λογος για να μην επαιρνες vigor η καποιο αλλο καλο ρουτερ θα ηταν αν ειχες μια γραμμη που να ηταν χαλια και να ειχες αποσυνδεσεις συνεχεια.εκει το πιο σταθερο ειναι το Thomson>δεν εχει τα τρελλα feautures(γενικα ειναι ενα παραξενο ρουτερ αλλα εχει πολυ καλη σταθεροτητα σε χαλια γραμμες).πχ σε 45+ attenuation.εκει πολλα ρουτερ κανουν αποσυνδεσεις και χανουν συγχρονισμο ενω το Thomson παιζει σταθερα. αυτο ειναι το μεγαλο πλεονεκτημα του thomson
mentorxxx Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Καλησπερα παιδια. Θελω να αγορασω ενα ρουτερ για ΕΝσυρματη χρηση. Θελω να εχει 4 lan ports για να δινω ιντερνετ σε 4 διαφορετικα δωματια. Η συνδεση μου θαναι adsl 24αρα απο τη φορθνετ. Εχω βρει σε καλη τιμη μεταχειρισμενα τα: Netgear N300 WNR2000 WiFi Router 300Mbps Ασύρματο Modem-Router LinkSys by Cisco WAG54G2-ΕΖ Ποιο απτα δυο να προτιμησω; ευχαριστω μακρυα απο netgear ειναι προβληματικα,αρχικα θα ειναι μια χαρα αλλα μετα απο 1-2 χρονια θα αρχισουν τα προβληματα , εμενα ηδη μου εχουν καει 2 !!! , δεν ξαναγοραζω ποτε netgear, παρε cisco-linksys ή draytek.
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 το καλο με τα Netgear ειναι οτι δινουν lifetime warranty απο μερικα καταστηματα.απλα τα draytek ενω ειναι πολυ καλυτερα η τιμη τους σχεδον ειναι διπλη.το netgear ειναι πολυ καλο value for money
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα