kostakos99 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Γεια σας παιδιά, Θα ήθελα μία συνάρτηση για το Excel η οποία θα επιτρέπει να πληκτρολογώ σε ένα κελί τιμές που βρίσκονται ανάμεσα σε αριθμούς που θα έχω προηγουμένως καθορίσει. Π.χ.Αν θέλω να πληκτρολογήσω σε ένα κελί αριθμούς που βρίσκονται ανάμεσα στο 1 και το 5, τι συνάρτηση πρέπει να χρησιμοποιήσω;
Heatspreader Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος στο τι θες να κάνεις ακριβώς.
hawkpilot Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δε χρειάζεσαι συνάρτηση - πρέπει να ενεργοποιήσεις το validation του κελιού.
kostakos99 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δε χρειάζεσαι συνάρτηση - πρέπει να ενεργοποιήσεις το validation του κελιού. Ευχαριστώ HAWKPILOT, αυτό ήθελα...
kostakos99 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Αυτό το πρόβλημα μου λύθηκε, όμως μου προέκυψε ένα νέο. Τι πρέπει να πληκτρολογήσω στην συνάρτηση IF αν θέλω να γράψω ότι κάποιο κελί είναι μικρότερο από την "-" ; Π.χ. Αν ήθελα να γράψω ότι το κελί Α1 είναι ίσο με την "-", θα έγραφα A1="-" . Εγώ στην προκειμένη περίπτωση ζητάω το αντίθετο του =, δηλαδή να μην είναι ίσο με την "-" . Μπορείτε να βοηθήσετε;
nikomas50 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δοκίμασε =IF(A1<>"-";TRUE;FALSE) Το θέμα πρέπει να μεταφερθεί στην κατηγορία Software, δεν ανήκει στην κατηγορία Windows.
kostakos99 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δοκίμασε =IF(A1<>"-";TRUE;FALSE) Ευχαριστώ... Αυτό ήθελα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα