Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

xAXAXA!ΜΗΝ μας το γυρίζεις τώρα έλα να φτιάξουμε εκρηκτικά!!!:mrgreen:

Δεν βλεπω πουθενα πως εγγραψα οτι θελω να φτιαξω 'εκρηκτικα'

Δημοσ.

τρομερη εμπειρια ενα ματσο αγροτες και μερικα 16χρονα. εγω παλι να το βουλωνω γτ δεν ξερω καθολου απο τετοια... <_<

Σπουδάζεις Χημικός Μηχανικός το ξέρουμε δεν χρειάζεται να το γράφεις σε κάθε thread....

ontopic

Αν θες τόσο απεγνωσμένα μπαρούτι γιατί δεν παίρνεις 2 κούτες Mefisto και να αδειάσεις το μπαρούτι απο αυτές? Έτσι είχε κάνει και ο φίλος μου που του κόπηκε το χέρι.

Δημοσ.

Στην Αμερική θα ήταν ήδη στην πόρτα σου μόνο και μόνο που ρωτάς για εκρηκτικές ύλες.

Δεν έχω δώσει ποτέ κανέναν στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος' date=' μην γίνεις ο πρώτος που θα δώσω. Ξεκόλλα, πήγαινε πάρε καμιά 20αριά γουρούνες που στο χειρότερο να τινάξεις κανά δάχτυλο σου στον αέρα να νιώσεις μάγκας και άσε τις εκρηκτικές ύλες για αυτούς που ξέρουν.[/quote']

Με τρομαζεις με αυτα που λες ! :ς

Δημοσ.

Σπουδάζεις Χημικός Μηχανικός το ξέρουμε δεν χρειάζεται να το γράφεις σε κάθε thread....

Α να γεια σου!

Αφού δεν βρήκε τρόπο να κολλήσει και την αγάπη της για τα σκυλάκια και το πόσο όμορφη/sexy/ό,τι_άλλο_λέει_συνέχεια (νομίζει) ότι είναι, πάλι καλά να λες.

Δημοσ.

οταν οι γνωσεις σου στην χημεια περιοριζονται στις 3 καταστασεις της υλης, τοτε αστο καλυτερα γιατι θα παθεις χοντρη ζημια οτι και να κανεις.

4. Πλασμα....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...