Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ρε johny ασε αυτά τα πράγματα για κάποιον ενήλικο και για κάποιον που εχει εμπειρία. Εδώ δεν ειναι πίρσινγκ γλώσσας ούτε να γλυτώσεις το εισιτήριο στο λεωφορείο. Απο λάθος σου μπορεις να πάθεις χοντρή ζημιά ή να κάνεις ζημιά σε άλλον.

Ενταξει εχεις δικιο οτι καποια πραγματα ειναι επικινδυνα αλλα μπορεις να φτιαξεις και καποια ακινδυνα

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το να κατεβαζεις μια ταινια απο το ιντερνετ δν ειναι παρανομο? Ειμαι σιγουρος οτι ολοι το χουμε κανει αρα ημαστε ολοι παρανομοι ;D

Μου συγκρίνεις τη ταινία με κάτι που μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα σε όλη σου τη ζωή;

Εντάξει, ελάχιστες οι πιθανότητες να προκληθεί ζημιά, αλλά εάν τύχει;

Πρόπερσι είχε σκοτωθεί, εδώ που μένω, παιδάκι έξω από την εκκλησία, επειδή έσκασε δυναμιτάκι πάνω στο μάτι του.

Δημοσ.
Ανεξαρτήτως του τι είναι παράνομο ή όχι απ΄την στιγμή που δεν γνωρίζεις πως να το κατασκευάσεις μην ρισκάρεις. Τώρα αν ανήκεις σε ορισμένους σε κάτι χωριά που φτιάχνουν κάτι αυτοσχέδιες ρουκέτες και καπνογόνα και έχουν μάθει τον τρόπο από παππού σε πατέρα και από πατέρα σε παιδί' date=' πάω πάσο, ζήτησε από κάποιον εμπειρότερο που το έχει ξαναφτιάξει να σε βοηθήσει.[/quote']

Απο Tutorial στο youtube η κατασκευη καπνογονου φενεται εντελως ακινδυνη και σχετικα ευκολη

Δημοσ.

οταν οι γνωσεις σου στην χημεια περιοριζονται στις 3 καταστασεις της υλης, τοτε αστο καλυτερα γιατι θα παθεις χοντρη ζημια οτι και να κανεις.

Δημοσ.

Ευχαριστω για την ενημερωση και για την αγαπη σας μην παθω τιποτα!! Αλλα ειμαι λιγο ξεροκεφαλος , επεισης να πώ πως στο χωριο μου φτιαχναμε και εχω μια εμπειρια εκει παντως τα αγοραζαμε απο τον αγροτικο συνετερισμο σαν φυτοφαρμακα αλλα εδω δεν ξερω που πουλανε για αυτο ρωτησα εσας ...τωρα αν δεν θελεται να μου πειτε για την δικια μου ασφαλεια δεν πειραζει ;)

Δημοσ.

Απο Tutorial στο youtube η κατασκευη καπνογονου φενεται εντελως ακινδυνη και σχετικα ευκολη

επεισης να πώ πως στο χωριο μου φτιαχναμε

Μα δε κολλάνε. :huh:

Δημοσ.

Ευχαριστω για την ενημερωση και για την αγαπη σας μην παθω τιποτα!! Αλλα ειμαι λιγο ξεροκεφαλος , επεισης να πώ πως στο χωριο μου φτιαχναμε και εχω μια εμπειρια εκει παντως τα αγοραζαμε απο τον αγροτικο συνετερισμο σαν φυτοφαρμακα αλλα εδω δεν ξερω που πουλανε για αυτο ρωτησα εσας ...τωρα αν δεν θελεται να μου πειτε για την δικια μου ασφαλεια δεν πειραζει ;)

Περα απτη δικη σου ασφαλεια ελπιζω να αντιλαμβανεσαι οτι απειλειται και η ασφαλεια αλλων απο ολη αυτη την ιστορια με τα αυτοσχεδια βεγγαλικα η γενικοτερα απο τα βεγγαλικα που χρησιμοποιεις χωρις καμια εγκριση εσυ, εγω, ο Γιωργος ο Μπομπας, ο Μητσος ο μπαρουτακιας, ο Βαγγελης ο πυροτεχνηματακιας κλπ.

Δημοσ.

Μα δε κολλάνε. :huh:

Χωριο φτιαχναμε μπαρουτι και για να δεις ποσο μπροστα ημασταν τα σκαγαμε με καλωδιο σε χωραφι μακρια απο τον κοσμο

Δημοσ.

drop the subject boy, αν θες να πας στο χωριό σου να φτιάξεις σορρυ κιόλας άλλα δε γουστάρω να κυκλοφορούν παιδάκια 16 χρονών στην Αθήνα με αυτοσχέδια πυρομαχικά το Πάσχα.

Στην τελική μην ξεχνάς και την υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που μόνο και μόνο από τα key words που έχεις χρησιμοποιήσει "μπαρούτι" "νιτρικό κάλιο" "καπνογόνο" παίζει και να σε έχει πάρει χαμπάρι.

Υπάρχουν και καλοθελητές για να τους δώσουν hint.

Θες να πειραματιστείς; στο χωράφι σου. αν δεν έχεις διάβασε και πήγαινε να γίνεις χημικός.

Δημοσ.

Με μαιλ θα μου το στειλουνε η θα δωσουν 30 μεταφορικα? Το θεμα δηλαδη πιο ειναι αμα θα βαλω τα τρια χημικα μαζι ή αν μου το στειλουνε απο το χωριο μου?

Δημοσ.

τρομερη εμπειρια ενα ματσο αγροτες και μερικα 16χρονα. εγω παλι να το βουλωνω γτ δεν ξερω καθολου απο τετοια... <_<

Δημοσ.
drop the subject boy' date=' αν θες να πας στο χωριό σου να φτιάξεις σορρυ κιόλας άλλα δε γουστάρω να κυκλοφορούν παιδάκια 16 χρονών στην Αθήνα με αυτοσχέδια πυρομαχικά το Πάσχα.

Στην τελική μην ξεχνάς και την υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που μόνο και μόνο από τα key words που έχεις χρησιμοποιήσει "μπαρούτι" "νιτρικό κάλιο" "καπνογόνο" παίζει και να σε έχει πάρει χαμπάρι.

Υπάρχουν και καλοθελητές για να τους δώσουν hint.

Θες να πειραματιστείς; στο χωράφι σου. αν δεν έχεις διάβασε και πήγαινε να γίνεις χημικός.[/quote']

Εχεις απολυτο δικιο , και αυτα που λεω μπορει να ειναι λογια του αερα για να μου δωσεται πληροφοριες, χωρις να εχω σκοπο να τα κανω μονο για ενημερωση

Δημοσ.

Εχεις απολυτο δικιο , και αυτα που λεω μπορει να ειναι λογια του αερα για να μου δωσεται πληροφοριες

xAXAXA!ΜΗΝ μας το γυρίζεις τώρα έλα να φτιάξουμε εκρηκτικά!!!:mrgreen:

Δημοσ.

Εχεις απολυτο δικιο , και αυτα που λεω μπορει να ειναι λογια του αερα για να μου δωσεται πληροφοριες

Στην Αμερική θα ήταν ήδη στην πόρτα σου μόνο και μόνο που ρωτάς για εκρηκτικές ύλες.

Δεν έχω δώσει ποτέ κανέναν στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μην γίνεις ο πρώτος που θα δώσω. Ξεκόλλα, πήγαινε πάρε καμιά 20αριά γουρούνες που στο χειρότερο να τινάξεις κανά δάχτυλο σου στον αέρα να νιώσεις μάγκας και άσε τις εκρηκτικές ύλες για αυτούς που ξέρουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...