Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά τα φώτα σας για να δω αν θα πάθω εγκεφαλικό ή όχι.

Σε υπό ανακαίνιση σπίτι έχουμε βάλει γραμμές UTP CAT6 οι οποίες όμως διασταυρόνται με καλώδια ρεύματος. Επί της ουσίας τα UTP είναι περασμένα σε δίκες τους σωλήνες αλλά στα κουτιά διασταυρώνονται με του ρεύματος και τηλεόρασης (καβαλάει το ένα το άλλο). Για παράδειγμα το utp που καταλήγει στον κατανεμητή του ΟΤΕ περνάει από 5-6 κουτιά και έχει μήκος περίπου 15μ.

Θεωρείτε ότι θα υπάρχει πρόβλημα και αν ναι πόσο σοβαρό (πιο αργή σύνδεση, παρεμβολές στο τηλέφωνο κλπ);

Δημοσ.

Θεωρητικα εχεις ενα μικρο προβλημα.

Στην πραξη ομως (γνωμη μου παντα και απ' την εμπειρια των δικων μου δικτυων σε γραφειο και σπιτι) δεν νομιζω να εχεις κανενα προβλημα.

Δημοσ.

λογικα θα εισαι οκ αφου ειναι και cat6.αν τωρα στο κουτι περνανε και λιγο πιο μακρια ισως να μπορουσες και εκει να βαλεις καποιο ειδος μονωσης .αλλα επειδη οπως ειπες ειναι Cat6 και σε μερικα σημεια περνανε απο το ιδιο κουτιδεν θα εχεις θεμα. και ο πιο απλος τροπος θα ειναι να το δεις και στην πραξη.πχ στο adsl ποσο συγχρονιζεις στον κατανεμητη και ποσο πανω στο κεντρικο πριζακι

Δημοσ.

Έχω δει απίστευτες εγκαταστάσεις να

δουλεύουν στην κυριολεξία από φιλότιμο.

Η περπίτωσή σου είναι απλά γελοία μπροστά

σε αυτά που έχω δεί να κάνουν οι βάρβαροι

ηλεκτρολόγοι.....

Δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα.

Δημοσ.

Έχω δει απίστευτες εγκαταστάσεις να

δουλεύουν στην κυριολεξία από φιλότιμο.

Η περπίτωσή σου είναι απλά γελοία μπροστά

σε αυτά που έχω δεί να κάνουν οι βάρβαροι

ηλεκτρολόγοι.....

Δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα.

πραγματι.καλωδιο utp το πιο απλο αγκαλια με δεματικα με του ρευματος και διαφορα τετοια.

δεν μπορουσε να συγχρονισει καν η γραμμη.

επισης πολυζευγο καλωδιο που δεν το ειχαν τερματισει σωστα.μπηκαν πανω 3 γραμμες και οταν συγχρονιζε η μια επεφτε η αλλη:P.

και οι 2 μαζι δεν γινοταν.διαφορα τραγελαφικα απλα το ποιο τραγελαφικο ειναι να βλεπω απλο Utp ουτε καν καποιο Ftp,stp κτλ να ειναι παρεα με ρευμα.αυτο το ξερουν ολοι οι ηλεκτρολογοι και οι μισοι το κανουν λαθος που παω στοιχημα ειναι το πρωτο πραγμα που τους μαθαινουν.οχι ισχυρα με ασθενη

Δημοσ.

πραγματι.καλωδιο utp το πιο απλο αγκαλια με δεματικα με του ρευματος και διαφορα τετοια.

δεν μπορουσε να συγχρονισει καν η γραμμη.

επισης πολυζευγο καλωδιο που δεν το ειχαν τερματισει σωστα.μπηκαν πανω 3 γραμμες και οταν συγχρονιζε η μια επεφτε η αλλη:P.

και οι 2 μαζι δεν γινοταν.διαφορα τραγελαφικα απλα το ποιο τραγελαφικο ειναι να βλεπω απλο Utp ουτε καν καποιο Ftp,stp κτλ να ειναι παρεα με ρευμα.αυτο το ξερουν ολοι οι ηλεκτρολογοι και οι μισοι το κανουν λαθος που παω στοιχημα ειναι το πρωτο πραγμα που τους μαθαινουν.οχι ισχυρα με ασθενη

αφου ειναι ασχετοι (καποιοι οχι ολοι, δεν μου αρεσουν οι γενικευσεις..) βλεπεις ομως σχεδον ολοι εχουν δουλεια ενω εμεις που σπουδασαμε 5 χρονια πανεπιστημιο τρωμε τη @#τσα

Δημοσ.

αφου ειναι ασχετοι (καποιοι οχι ολοι, δεν μου αρεσουν οι γενικευσεις..) βλεπεις ομως σχεδον ολοι εχουν δουλεια ενω εμεις που σπουδασαμε 5 χρονια πανεπιστημιο τρωμε τη @#τσα

αυτο ειναι αληθεια.πολλα ατομα που ειναι ασχετα εχουν δουλεια απλα ειναι για απλα πραγματα ειτε σιγα σιγα ο κοσμος που τους δοκιμαζει μια φορα τους ριχνει πορτα και χανουν πελατες.αντιθετα οι καλοι τεχνικοι ειναι δυσευρετοι οταν τους μαθει ενας και κανουν καλη δουλεια τους προτεινει σε αλλους 10 απλα περιμενεις καμποσες μερες για ραντεβου.το δυσκολο σε αυτην την δουλεια πιστευω ειναι να κανεις την αρχη.αμα σε μαθει ο κοσμος μετα θα ερχονται και αλλοι.απο την αλλη βεβαια επειδη η ελλαδα πασχει απο εργατικα χερια οπως σωστα ειπες πολλες φορες και οι ασχετοι εχουν δουλεια . οταν ο αλλος δεν μπορει να περιμενει μια βδομαδα για εναν καλο η δεν θελει να δωσει χ λεφτα για εναν καλο σου λεει παρε αυτον και τερμα.βεβαια χωρις να το αναφερω προσωπικα για σενα αλλα πολλες φορες καλως η κακως πολλοι απο αυτους τους ασχετους ειναι ατομα που εχουν τελειωσει πανεπιστημιο.το εχω δει και με τεχνικους pc αυτο.να ειναι απο πανεπιστημια και στην πραξη αστα να πανε.καλη η θεωρια πολλες φορες αλλα...anyway off topic ειμαι και εγω.αυτο ειναι μια πονεμενη ιστορια για την ελλαδα.ο καθενας ειναι οτι δηλωσει:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...