SpiritoCaine Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Καλησπερα παιδια,εχω ενα pavillion dv6 - 1455sv η εγγυηση εχει τελειωσει...Λοιπον...Ξαφνικα αρχισε να βγαζει κατι ασπρες γραμμες στην οθονη,δεν εδωσα πολυ βαση και τωρα το κανει συνεχως ωσπου ασπριζει ολη η οθονη! Φτιαχνει αμεσως οταν κραταω-ζουπαω την οθονη κατω κατω και οχι ακριβως την οθονη απο κατω στο μαυρο πλαστικο εκει που εχει το σηματακι της hp..Επισης δουλευει οταν ανοιγω τερμα την οθονη.Μερικοι μου ειπαν οτι ισως εχει χασει επαφη μια ταινια βιντεο και θελει να μπει στην θεση της.Αυτο ειναι? Αν ειναι υπαρχει κανενα σχετικο βιντεο οι οδηγειες με το πως θα μπορεσω ( ο πατερας μου βασικα ) να το ανοιξει σε αυτο το σημειο και που να κοιταξει?
Heatspreader Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Πήγαινε στο Service αρχικά και ρώτα πόσα θέλουν. Κάνε και κανένα παζάρι και βλέπεις. Μπορεί να είναι από κάρτα γραφικών, οθόνη, μέχρι και πλεξούδα, οπότε καλύτερα να το δεις κάποιος που ξέρεις και θα αναλάβει και την ευθύνη με το αζημίωτο πάντα.
Lost1 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Εδω ειναι το service manual ... http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c01758220.pdf Εδω ενα video ... Πες του πατερα σου να το "ανοιξει" μεχρι το σημειο που παει να βγαλει την καλωδιοταινια της οθονης , εκει λογικα εχεις το προβλημα ... Μην το ανοιξεις μονο σου γιατι μετα δεν θα δουλευει το laptop ... http://www.youtube.com/watch?v=M7CEtfJtu_Y *To video/manual ειναι για hp pavillion dv6 , ενδεχεται για το δικο σου μοντελο να εχει μικροδιαφορες εσωτερικα ...
Lost1 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 3:58 ... Αυτο που παει να βγαλει ειναι η καλωδιοταινια ...
SpiritoCaine Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 φοβερο βιντεο με πολλες λεπτομεριες! Οταν το δει θα ενημερωσω ευχαριστω πααααααρα πολυ!
sil_unique Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 μάλλον θα χρειαστεί αλλαγή του καλωδίου το παραπάνω video δείχνει το καινούριο dv6 που είναι διαφοτερικό εσωτερικά
Acnologia Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 γεια σας εχω και εγω το ιδιο προβλημα στο λαπτοπ μου μονο που ειναι pavillion dv5.πως μπορω να το φτιαξω μονος μου?πρεπει να αλλαξω καλωδιοταινια?ποσο περιπου θα μου κοστισει αν το παω για φτιαξιμο καπου?
Antwni Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Πήγαινε στο Service αρχικά και ρώτα πόσα θέλουν. Κάνε και κανένα παζάρι και βλέπεις. Μπορεί να είναι από κάρτα γραφικών, οθόνη, μέχρι και πλεξούδα, οπότε καλύτερα να το δεις κάποιος που ξέρεις και θα αναλάβει και την ευθύνη με το αζημίωτο πάντα. Αυτό το είδες?? Εχεις αποκλίσει το ενδεχόμενο να ειναι η καρτα γραφικών??
Acnologia Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 δεν νομιζω να ειναι η καρτα γραφικων γιατι οταν κουναω την οθονη φτιαχνει και μπορει να ειναι απο μερικες γραμμες ασπρη μεχρι ολη η οθονη...ακριβως αυτο που περιγραφει και ο spiritocaine
stoikosmixalis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 παιδιά έχω ενα λαπτοπ hp dv6-1299ev και μου έχει σπασι η οθόνη πόσο κοστίζει η επισκεβη
SPANK Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 παιδιά έχω ενα λαπτοπ hp dv6-1299ev και μου έχει σπασι η οθόνη πόσο κοστίζει η επισκεβη Μιας και είσαι καινούργιος να ξέρεις οτι ανοίγουμε καινούργιο θέμα για οποιοδήποτε πρόβλημα έχουμε γιατι αυτο το θέμα ειναι 3 χρόνων παλιό , απο εκει και πέρα υπολόγισε 30 35 euro η οθόνη και αλλα τόσα αν στην τοποθετήσουν σε κάποιο μαγαζί
Euclides Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Άσπρη οθόνη σημαίνει συνήθως κακή επαφή της καλωδιοταινίας. Αλλά πρέπει να ελεγχθούν και τα δύο άκρα της, όχι μόνο αυτό που συνδέεται στη motherboard. Συνήθως υπαίτιος του προβλήματος είναι η άκρη που συνδέεται στην οθόνη.
stoikosmixalis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μιας και είσαι καινούργιος να ξέρεις οτι ανοίγουμε καινούργιο θέμα για οποιοδήποτε πρόβλημα έχουμε γιατι αυτο το θέμα ειναι 3 χρόνων παλιό , απο εκει και πέρα υπολόγισε 30 35 euro η οθόνη και αλλα τόσα αν στην τοποθετήσουν σε κάποιο μαγαζη ευχάριστο για την βοήθηα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα