Inler Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Εχω εναν εξωτερικο δισκο Maxtor 1TB και οταν τον βαζω μου βγαζει το παραπανω μηνυμα με αποτελεσμα τις περισσοτερες φορες να μην τον αναγνωριζει...Αυτο συμβαινει και στους 2 υπολογιστες που εχω...Μου εβγαλε το μηνυμα για καποιο scan (δεν διαβαζει λεει καποια αρχεια) το πατησα αλλα ακομα περιμενω εδω και 2 ωρες...Checking Disk Local Disk με 2 επιλογες Automatically fix file system errors/scan for and attempt recovery of bad sectors/ με τικαρισμενη την 1η επιλογη...Τι παιζει;
giannisv6 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Τι καλωδιο χρησιμοποιεις? Κατι με κακη επαφη καλωδιου-σκληρου ή καλωδιου υπολογιστη ισως να συμβαινει δοκιμασε κ με άλλο καλωδιο μηπως δεις διαφορα.
Inler Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Νομιζω αυτο εχω http://www.plaisio.gr/Peripherals/Connectivity/Cables/USB-Cables/Turbo-X-USB-2-Type-A-to-microB-M-M.htm Οσες φορες τον βαζω στο laptop δυσκολευεται να τον αναγνωρισει ενω στον σταθερο στην υποδοχη Usb στην mobo τον αναγνωριζει αλλα βγαζει την ειδοποιηση για scan fix και continue without scan...Προσπαθησα να κανω scan πολλες φορες τον αφησα 1-2 αλλα τιποτα..Με το Hd Sentinel η διαρκεια ζωης ειναι 55% και η θερμοκρασια 55..
Inler Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Ξεχασα να πω οτι εχουν χαθει καποια αρχεια..Π.χ το 2K12 που ειχα και καποιες ταινιες δεν μου ανοιγε ο φακελος(corrupted) και την επομενη φορα ηταν αδειος..
TheELF Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Σύνδεση εσωτερικά αν μπορείς και ανέβασε την πρώτη καρτέλα από το Hard Disk Sentinel να δούμε τι γίνεται.
Inler Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Συνδεση εσωτερικα μου φαινεται δυσκολο γιατι η θηκη δεν εχει πουθενα βιδες...http://www.sandiegopchelp.com/wp-content/uploads/2012/02/Maxtor-Data-Recovery-Services-Nationwide-2.jpg...Λετε να φταιει η τροφοδοσια ρευματος; Να δοκιμασω να αγορασω αυριο αλλο καλωδιο;http://www.plaisio.gr/Peripherals/Connectivity/Cables/USB-Cables/Turbo-X-USB-2-Type-A-to-microB-M-M.htm
TheELF Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δεν έχεις και επιλογές οπότε άλλαξε καλώδια, και ρεύμα και usb, και αν έχεις τα ίδια τότε μόνο δυο επιλογές σου μένουν αν έχεις εγγύηση τον πας πίσω και ελπίζει ότι θα σου τον αλλάξουν ή αν δεν έχεις εγγύηση τον ανοίγεις σπάζοντας το πλαστικό κουτί ελπίζοντας ότι θα δουλεύει σαν εσωτερικός αν βάλεις το μοντέλο στο youtube ίσως να έχει και βίντεο για το πως ανοίγει.
Inler Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Εγγυηση δεν νομιζω γιατι ειναι αγορασμενος το 2008 και ειχε 2 ή 3 χρονια..οποτε εχει ληξει...Με το youtube ειχα σκοπο να το δοκιμασω αλλα πρωτα μεταφερω ολα τα αρχεια αλλου και θα του κανω ενα format μηπως ειχε ''μπουκωσει'' και θα τα ξαναπερασω...Ευχαριστω παντως..
Inler Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δεν μπορω να βρω video για το πως θα ανοιξω το κουτι..Αν μπορει καποιος και βρει ας στειλει ενα link..
pkoud Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Στο youtube έβαλα την παρακάτω αναζήτηση και εμφάνισε πολλά αποτελέσματα: "maxtor external hard drive disassembly" Δές ποιο είναι κοντινό ως προς το κουτι σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα