Veltiwths Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Καλησπερα παιδια,θα ηθελα την γνωμη σας για ενα καλο μηχανηματακι το maximum μεχρι 120euro.Βασικα χαρακτηριστικα που θελω ειναι καλο wireless σε μεγαλη αποσταση,καλο media streaming και γενικα κατι αξιοπιστο!Εχω το netgear DG834G αλλα αρχιζει να παραδιδει πνευμα σιγα σιγα μετα απο αρκετα χρονια αριστης λειτουργιας.Καθε γνωμη αποδεκτη μιας και αυριο το πολυ μεθαυριο θα γινει η αγορα,ευχαριστω!
SPANK Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Σταθερή και δοκιμασμένη αξία σε αυτα τα χρήματα και συγκεκριμένα στα 112 euro το Draytek vigor 2710n
Veltiwths Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μεταξυ του Netgear DGN2200 και του Belkin Play N600 DB Wireless Dual-Band N+ Router ποιο πιστευετε ειναι καλυτερο σε γενικες γραμμες?
aslanG7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μεταξυ του Netgear DGN2200 και του Belkin Play N600 DB Wireless Dual-Band N+ Router ποιο πιστευετε ειναι καλυτερο σε γενικες γραμμες? εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το netgear
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 μακρια απο belkin.+1 στο vigor 2710.αν δεν σε ενοιαζε το N θα σου λεγα και για το 2700 που ειναι και φτηνο.και τα netgear καλα και πιο φτηνα απο vigor αλλα τα vigor Πιο καλα.χαρακτηριστικα γραμμης?με το Netgear που ειχες ηταν ολα σταθερα?μην εχεις κανα 50 attenuation?στο ηδη υπαρχον Netgear ριξε και κανα firmware update.Ειχαν βγει παρα πολλα firmware κατα καιρους. επισης Καποια netgear το πλαισιο τα δινει με lifetime αλλα το vigor παρολο που δεν εχει lifetime πιο σκυλι θα βγει
Veltiwths Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Το netgear που ειχα τωρα τελευταια εκανε αποσυνδεσεις καθε 10 λεπτα περιπου ολη την ημερα χωρις την αποσυνδεση της γραμμης dsl γι αυτο και μαλλον ηρθε η ωρα για αντικατασταση,φορουσε το τελευταιο fw.Η γραμμη που εχω ειναι wind double play.Τελικα πηρα το 2200 και εχω αυτα τα stats Σύνδ ADSL Downstream Upstream Ταχύτητα σύνδεσης 13889 KBit/s 905 KBit/s Line Attenuation 12.5 dB 8.7 dB Noise Margin 9.1 dB 9.3 dB δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλα αλλα δεν εχω αποσυνδεσεις προς το παρον τουλαχιστον.
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 για 12,5 attenuatIon θα πρεπε να παιζες κανα 18 αρι τουλαχιστον .δεν ξερω αν πιανουν τα χερια σου για δοκιμη σε κανα πριζακι κεντρικο η σε καναν κατανεμητη?καναν συναγερμο μηπως εχεις κανα φιλτρο η καμια συσκευη χωρις φιλτρο???στο παλιο netgear μονο Hard reset Μπορουσες να κανεις και να το βαλεις Pppoe/llc αν ηταν Pppoa/vcmux.αλλα αφου πηρες new who cares.
Veltiwths Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Συναγερμος δεν υπαρχει μεσα στο σπιτι και φιλτρακι σε μια ασυρματη συσκευη μονο που υπαρχει.Τι αλλο μπορω να δοκιμασω μηπως και παει καλυτερα?εστω και για συναισθηματικους λογους το update στην αγορα του router αξιζε
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 αφου παιζει πολυ καλυτερα δεν ειναι μονο συναισθηματικοι λογοι.β.αν πιανουν τα χερια σου να δεις ποσο συγχρονιζεις καμια χωνευτη η στον κατανεμητη το κανεις.αν οχι τοτε αν πιανουν τα χερια σου να ανοιξεις την κεντρικη πριζα να βγαλεις ολες τις υπολοιπες πριζες και να δοκιμασεις μονο τα καλωδια που ερχονται απο τον οτε για να δεις εκει ποσο συγχρονιζεις παλι το κανεις.αλλιως το αφηνεις ετσι.ενταξει δεν ειναι και τοσο τραγικα.μπορει απλα να ειναι θεμα χαλκου του οτε και να μην παει παραπανω.δεν μπορεις να κανεις κατι ουτε θεωρειται βλαβη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα