kambana Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Καλησπέρα! Προσπαθώ να αλλάξω θέμα στα Windows XP,αλλά μου εμφανίζει πρόβλημα. Κατέβασα κάποια θέματα, άλλα χωρίς να χρειάζεται ένα τέτοιο προγραμματάκι UXTheme Multi-Patcher 8.0 και άλλα όπου χρειάζεται...Μπαίνω μετά στις ιδιότητες-εμφάνιση, αλλάζω το θέμα, πατάω εφαρμογή και μετά ΟΚ. Το αποθηκεύει κανονικά και το εμφανίζει. Μέχρι εδώ όλα καλά! Αλλά όταν κάνω επανεκκίνηση, μου βγάζει το Στυλ Κλασικών των Windows. Τι κάνω λάθος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Crypton-R- Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Μπορεί να φταίει η έκδοση των Windows που έχεις ή κάποιο άλλο πρόγραμμα. Το είχα δοκιμάσει παλιότερα το UXTheme Multi-Patcher και θυμάμαι πως δούλευε κανονικά.
kambana Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μπορεί να φταίει η έκδοση των Windows που έχεις ή κάποιο άλλο πρόγραμμα. Το είχα δοκιμάσει παλιότερα το UXTheme Multi-Patcher και θυμάμαι πως δούλευε κανονικά. Στην αρχή μου το εμφανίζει κανονικά, δεν έχω πρόβλημα. Μόλις όμως τον κάνω επανεκκίνηση εξαφανίζονται όλα...
jim_p Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Για να δουλεψει ενα θεμα, κανονικο ή unsigned*, πρεπει να τρεχει το service των θεματων (start > run > services.msc > themes > automatic + started). Σε σενα ειναι τουλαχιστον started? * To patch χρειαζεται για να βαζεις unsiged θεματα, γιατι τα signed ειναι μονο της ms και ειναι 2-3
kambana Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Για να δουλεψει ενα θεμα, κανονικο ή unsigned*, πρεπει να τρεχει το service των θεματων (start > run > services.msc > themes > automatic + started). Σε σενα ειναι τουλαχιστον started? * To patch χρειαζεται για να βαζεις unsiged θεματα, γιατι τα signed ειναι μονο της ms και ειναι 2-3 Είναι ρυθμισμένο και στο αυτόματο και στο εκκίνηση.
kambana Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Είναι ρυθμισμένο και στο αυτόματο και στο εκκίνηση. Δεν μπορεί κανένας να βοηθήσει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα