Nahock Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Καλησπέρα. Τι κάρτα γραφικών μπορώ να βάλω σε αυτήν την μητρική για να παίζει άνετα full hd? Μια 5450 με 1gb μνήμη καλή είναι;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Καλησπέρα. α) Πόσα δίνεις β) Ποιό είναι το υπόλοιπο σύστημά σου και κυρίως το τροφοδοτικό σου (δεν θέλω μονο watt αλλά και μάρκα) Όχι απλά δεν θα παίζεις άνετα με αυτήν που λες αλλά δεν θα παίζεις καθόλου. Υπολόγιζε χοντρικά 170 ευρώ το λιγότερο για να παίζεις σχετικά άνετα με φουλ ρυθμίσεις. Αν βέβαια δεν χρειάζεσαι και τροφοδοτικό. Μπορείς και με 110 αλλά με κάποιες παραχωρήσεις.
conkal Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Εννοεις να παιζει video ΗD ? ή παιχνιδια σε αναλυση φουλ ΗD? Το δευτερο δεν θα το καταφερεις με τιποτα δεδομενο οτι η μητρικη ειναι μοντελο 2003-2004 αλλα γι βιντεο μια καρτα των 50 ευρω ειναι παραπανω απο οκ αν ο επεξεργαστης σου δεν κρεμασει το συστημα (λογικα Pentium4 πανωκατω στα 3ΓΗΖ ??)
Nahock Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Το budget κάνα 20-40 ευρώ άμα είναι τίποτα καινούριο. Το 1 gb σε τι θα μου χρειαστεί; Φυσικά και εννούσα full hd βίντεο. O επεξεργαστής είναι pentium 4 550 3.4ghz, και το τροφοδοτικό 400άρι, αν και δεν νομίζω να έχει σημασία για τέτοια κάρτα που ψάχνω. Είναι τουλάχιστον συμβατή η 5450 με αυτήν την μητρική που έχω; Επεξ/σία 9 Απριλίου 2012 από Nahock
Nahock Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Ας μου πει κάποιος ποιο είναι το πλεονέκτημα του 1 gb μνήμης έναντι 512 mb στην κάρτα γραφικών.
Nahock Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Πείτε τίποτα ρε παιδιά, μυστικά κρατάτε;
jim_p Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Καταρχην, μπορεις να βαλεις οποιαδηποτε καρτα θες που να ειναι σε pcix. Δευτερον, η μνημη στην καρτα γραφικων χρησιμευει στην αποθηκευση textures κλπ που αφορουν κυριως παιχνιδια και πρεπει να ειναι αρκετα γρηγορη ωστε να συμβαδιζει με μια γρηγορη gpu. Σε low end καρτες, που δεν προτεινονται γενικα για παιχνιδια, το μονο που κανιε η επιπλεον μνημη ειναι να ανεβαζει την τιμη της καρτας. Και φυσικα για λογους marketing, πχ για διαφημιση "τωρα με 1GB καρτα γραφικων!" ασχετως αν αυτο το 1GB ειναι αργο και συνοδευει ενα επισης αργο τσιπακι. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2012 από jim_p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα