Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στο Shut Down

slammingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδώ και κάνα μήνα έχω το εξής προβλήμα.Είχα κλικάρει την επιλογή στο Mac (OS X Lion) να κάνει αυτόματο Shut Down στις 2 την νύχτα και να ανάβει αυτόματα στις 8. Απο την μία μέρα στην άλλη σταμάτησε να κλέινει αυτόματα μόνο οταν είναι σε Sleep Mode.

Παρατήρησα οτι το ρολόι μετα απο το "ξυπνημα" παραμένει κολλημένο στην ώρα που μπήκε σε Sleep Mode, έτσι ώστε ο υπολογιστής να μήν ξέρει τι ώρα είναι για να κάνει Shut down.

Δεν ξέρω αν σχετίζεται άλλα νομίζω οτι η Time Capsule και το Time Machine παρεμβάλουν το όλο γιατί συνηθως μέτα απο τέτοιο περιστατικό βλεπω να είναι κολλημένο το Time Machine.Μετά απο λίγα δευτερόλεπτα το ρολοί επανέρχεται αλλα παρόλα αυτά έχει περάσει η ώρα για να κάνει Shut Down, οπότε δεν κάνει...

Eχω κάνει SMC και PRAM Reset, μπήκα και σε Safe mode, άλλα το προβλημα παραμένει.Κανείς καμία ιδέα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εδώ και κάνα μήνα έχω το εξής προβλήμα.Είχα κλικάρει την επιλογή στο Mac (OS X Lion) να κάνει αυτόματο Shut Down στις 2 την νύχτα και να ανάβει αυτόματα στις 8. Απο την μία μέρα στην άλλη σταμάτησε να κλέινει αυτόματα μόνο οταν είναι σε Sleep Mode.

Παρατήρησα οτι το ρολόι μετα απο το "ξυπνημα" παραμένει κολλημένο στην ώρα που μπήκε σε Sleep Mode, έτσι ώστε ο υπολογιστής να μήν ξέρει τι ώρα είναι για να κάνει Shut down.

Δεν ξέρω αν σχετίζεται άλλα νομίζω οτι η Time Capsule και το Time Machine παρεμβάλουν το όλο γιατί συνηθως μέτα απο τέτοιο περιστατικό βλεπω να είναι κολλημένο το Time Machine.Μετά απο λίγα δευτερόλεπτα το ρολοί επανέρχεται αλλα παρόλα αυτά έχει περάσει η ώρα για να κάνει Shut Down, οπότε δεν κάνει...

Eχω κάνει SMC και PRAM Reset, μπήκα και σε Safe mode, άλλα το προβλημα παραμένει.Κανείς καμία ιδέα;

Your computer must be awake and you must be logged in for it to shut down at the scheduled time. If you are not logged in or the computer is in sleep, your computer will not shut down at the scheduled time

Το παραπανω θα το δεις να το γράφει οταν πατήσεις το ερωτηματικο που ειναι στην γωνια ,οταν ανοιξει το παραθυρο του schedule.

αυτο καινούργιο είναι; αφου κανονικά τον άφηνα όλη μέρα ανοιχτό και έκλεινε μόνος του στο sleep mode ....

δεν υπάρχει η δυνατότητα να κλείνει όταν είναι σε κατάσταση ύπνου; ειμαι 100% σίγουρος πως έκλεινε και όταν ήταν σε sleep mode αλλιώς πια η ουσία; μπορώ αν είναι έτσι και χειροκίνητα να τον κλέισω..

"Ο υπολογιστής πρέπει να είναι ενεργοποιημένος και να έχετε εισέλθει σε αυτόν για να τερματιστεί την προγραμματισμένη ώρα. Αν δεν έχετε εισέλθει ή αν ο υπολογιστής είναι σε κατάσταση ύπνου, ο υπολογιστής δεν θα τερματιστεί την προγραμματισμένη ώρα."

δικαιο έχεις..ευχαριστώ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...