Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

Ψαχνω να αγορασω 8GB DDR3 μνημες.Θα πανε παρεα με μια Asrock Z68 Pro3 Gen3

Z68 Motherboard Series Manufacturing - ASRock Inc.

και εναν I5 2500K.

Ψαχνω οτι πιο οικονομικο υπαρχει ομως να μπορεσω να παρω τo max απο τον 2500k σε overclock.

Ειδα σημερα προσφορα στο e-shop:

CRUCIAL BLS2KIT4G3D1609DS1S00 BALLISTIX SPORT 8GB (2X4GB) PC3-12800 1600MHZ DUAL CHANNEL KIT - RAM - E-SHOP.GR στα 42 ευρω...

Επισης σκεφτομαι για:

G-Skill 8GBXL Ripjaws X for Intel Sandybridge Platforms DDR3 PC12800 1600MHz 8GB Kit: Amazon.co.uk: Amazon.co.uk:

στα 47 ευρω μαζι με μεταφορικα τελικη τιμη.

Τελος:

Corsair CMZ8GX3M2A1600C9 8GB 1600MHz CL9 DDR3 Vengeance Memory Two Module Kit: Amazon.co.uk: Computers & Accessories

Στα 51 ευρω τελικη τιμη.

Ποια απο τα 3 ζευγαρια παιδια???

Να πω οτι θα χρησιμοποιησω Thermalright True Black ψυχτρα κ φοβαμαι μηπως εχω προβλημα με μνημες.

Δημοσ.

Σιγουρα πηγαινε για τις ripjaws εαν δεν σε ενδιαφερει να περιμενεις.

αλλιως και η προσφορα του eshop ειναι καλουλα αλλα και εκει θα περιμενεις.

οποτε τι μας μενει?

Δημοσ.

Οι μνήμες στους sandy δεν έχουν να κάνουν με το o/c του επεξεργαστή, έχουν ανεξάρτητο πολλαπλασιαστή. Οποτε πάρε όποιες είναι φτηνότερες και άμεσα διαθέσιμες. Δες και τις vengeance lp.

Δημοσ.

Οι μνήμες στους sandy δεν έχουν να κάνουν με το o/c του επεξεργαστή, έχουν ανεξάρτητο πολλαπλασιαστή. Οποτε πάρε όποιες είναι φτηνότερες και άμεσα διαθέσιμες. Δες και τις vengeance lp.

Δεν εχει σχεση ο επεξεργαστης , ειναι θεμα μητρικης/ram ...

Δημοσ.

Εφυγε παραγγελια για Crucial απο Ε-shop λοιπον.Ελπιζω να μην αργησουν.Οταν παραλαβω θα πω εντυπωσεις!

Δημοσ.

Προσωπικά οταν εψαχνα για μνημουλες και δεν υπηρχαν προσφορουλες απο Ελλάδα(50+ευρώ ολες) τσίμπησα αυτες στα 38 και κατι ευρω : http://www.amazon.co.uk/Komputerbay-1600Mhz-Desktop-heatspreader-8-8-8-24/dp/B005OZ5UUG/ref=sr_1_32?s=computers&ie=UTF8&qid=1333962740&sr=1-32

Μπορει να μην ειναι επωνυμες αλλα εχουν καλές κριτικές , Lifetime + οι δικές μου δουλευαν ανετα σε CL8(και το βασικό σε )..:)

Αν εψαχνα τωρα μαλλον θα επερνα τη προσφορα του eshop..Καλη τιμουλα..

Δημοσ.

Ωραιες φαινονται κ αυτες αλλα στα reviews στο Amazon οτι λενε οτι δεν παιζουν 1600mhz σε CL8...Τα reviews που εχουν 5 αστερακια φαινεται οτι ειναι τυποι που απλα δεν εχουν ιδεα απο Pc κ απλα τις εβαλαν πανω κ ειδαν οτι παιζουν...Εσενα σου επαιξαν χωρις προβληματα 1600 κ cl8?

Δημοσ.

Ωραιες φαινονται κ αυτες αλλα στα reviews στο Amazon οτι λενε οτι δεν παιζουν 1600mhz σε CL8...Τα reviews που εχουν 5 αστερακια φαινεται οτι ειναι τυποι που απλα δεν εχουν ιδεα απο Pc κ απλα τις εβαλαν πανω κ ειδαν οτι παιζουν...Εσενα σου επαιξαν χωρις προβληματα 1600 κ cl8?

Ναι 8-8-8-24 στα 1640 Mhz(δε δοκιμασα παραπανω) και σε 1Τ,χωρις να παιξω με τα volt..:) Φυσικά ισως παιζει ρολο και ο Memory controller...Γενικά ειμαι τυχερός οπότε παιζει και αυτό το ρολο του.Και ο 960Τ ξεκλειδωσε χωρις κανενα προβλημα σε εξαπυρηνο οπότε..:)

Οπως και να εχει τα ειχα διαβασει και εγω τα review και πηρα τις μνημες σα να ηταν Cl9 για να μην απογοητευτω..καλές θα ήταν και πάλι για 38 ευρώ..Ετσι και αλλιως και του Eshop CL9 ειναι :)

Τελικά μου εκατσαν CL8 οποτε ολα τέλεια!

Αν ηταν στην κλασσικη τιμη των 50 ευρω του eshop δε θα συνεφερε..

Τωρα ομως οπως ειπα και πριν αν διαλεγα καποιες θα επερνα αυτες του eshop..Αν τελιωσουν και δεν υπάρχει αλλη προσφορα ειναι πολυ καλη προταση οι komputerbay αν τις δεις σαν Cl9 Με μια πιθανοτητα να σου τυχουν και Cl8:)

Δημοσ.

Απο την στιγμη που λες να παρεις απο εξωτερικο εγω προτεινω αυτες που κλοκαρουν σαν τρελες και δουλευουν στοκ με 1.35 ρευμα.εχουν πολυ καλες κριτικες σε ξενα φορα αλλα δεν ξερω εαν το newegg στελνει Ελλαδα.

SAMSUNG 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model MV-3V4G3D/US $47.99

Δημοσ.

Εδω και μια βδομαδα τις εχω απο το E-shop.απλα ακομα περιμενω τον 2500k απο το Amazon για να αρχισω τα πειραματα....Τωρα κανουν παρεα σε ενα G530 :whistle:.Τρεχουν στα 1600mhz CL9-9-9-24 1T χωρις κανενα προβλημα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...