Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μηπως ξερετε καποιο προγραμμα που να παιζει ταινιες blu-ray χωρις να κολανε ? συνηθως βλεπω ταινιες στο laptop με το bs palyer και ολα ειναι οκ.. οταν ομως πηγα να παιξω ταινια blu-ray κολαγε.. μπορει να βοηθησει καποιος ? ευχαριστω

Δημοσ.

Μήπως το laptop δεν είναι αρκετά δυνατό ωστέ να παίξει τα Bluray σωστά; Τι laptop έχεις;

Δημοσ.

Δοκίμασε να δείς την ταινία με το VLC Player κι αν κολλάει πάλι δοκίμασε να εγκαταστήσεις το CoreAVC Codec. Αν κολλάει και με το Codec τότε το πρόβλημα είναι το laptop. Δεν μπορείς να γράψεις χαρακτηριστικά ή το μοντέλο του laptop;

Δημοσ.

TheELF, για να γράφει οτι έχει δεί bluray μάλλον εννοεί mkv αρχεία.

Τέσπα, Θάνο το laptop είναι αρκετά καλό. Δοκίμασες να κάνεις αυτά που σου έγγραψα πριν;

Δημοσ.

χρόνια πολλά και καλημέρα.

φίλε Crypton-R οι codec που δίνεις δουλεύουν να υποθέσω με οποιδήποτε player (vlc bs k.a.) έτσι? δεν τους έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά το ψάχνω και κάτι ακόμα είναι μόνο για rip ή δοουλεύουν και σε κανονικά δισκάκια που είναι full η ταινία για τους player μηλάω πάντα? εγώ δοκίμασα μια εκδοση του powerdvd 12hd και για την ώρα μπορώ να πώ είμαι ευχαριστημένος.

Δημοσ.

Πρέπει να δουλεύουν σχεδόν με οποιοδήποτε player. Πάντως νομίζω πως το VLC δουλεύει με δικούς του.

Το έχω δοκιμάσει μόνο με MKV, δεν έχω Bluray Player.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...