Thanos233 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 μηπως ξερετε καποιο προγραμμα που να παιζει ταινιες blu-ray χωρις να κολανε ? συνηθως βλεπω ταινιες στο laptop με το bs palyer και ολα ειναι οκ.. οταν ομως πηγα να παιξω ταινια blu-ray κολαγε.. μπορει να βοηθησει καποιος ? ευχαριστω
Crypton-R- Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Μήπως το laptop δεν είναι αρκετά δυνατό ωστέ να παίξει τα Bluray σωστά; Τι laptop έχεις;
Thanos233 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 ενα sony vaio που ειχε βγει πριν απο δυο χρονια.. ειναι σχετικα καλο..
Crypton-R- Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δοκίμασε να δείς την ταινία με το VLC Player κι αν κολλάει πάλι δοκίμασε να εγκαταστήσεις το CoreAVC Codec. Αν κολλάει και με το Codec τότε το πρόβλημα είναι το laptop. Δεν μπορείς να γράψεις χαρακτηριστικά ή το μοντέλο του laptop;
TheELF Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Αν είναι πραγματικό bluray και όχι mkv τότε μόνο με ιδικό player θα παίξει σωστά,θέλεις δηλαδή ή το PowerDVD ή το DAplayer για ελεύθερο.
Crypton-R- Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 TheELF, για να γράφει οτι έχει δεί bluray μάλλον εννοεί mkv αρχεία. Τέσπα, Θάνο το laptop είναι αρκετά καλό. Δοκίμασες να κάνεις αυτά που σου έγγραψα πριν;
Thanos233 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 τα δοκιμασα παιδια!! δουλευουν μια χαρα!! ευχαριστω πολυ!!
thodoras13 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 χρόνια πολλά και καλημέρα. φίλε Crypton-R οι codec που δίνεις δουλεύουν να υποθέσω με οποιδήποτε player (vlc bs k.a.) έτσι? δεν τους έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά το ψάχνω και κάτι ακόμα είναι μόνο για rip ή δοουλεύουν και σε κανονικά δισκάκια που είναι full η ταινία για τους player μηλάω πάντα? εγώ δοκίμασα μια εκδοση του powerdvd 12hd και για την ώρα μπορώ να πώ είμαι ευχαριστημένος.
Crypton-R- Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Πρέπει να δουλεύουν σχεδόν με οποιοδήποτε player. Πάντως νομίζω πως το VLC δουλεύει με δικούς του. Το έχω δοκιμάσει μόνο με MKV, δεν έχω Bluray Player.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα