Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσείς που το έχετε, κάντε μου μια διευκρίνιση στο "2 gears for optimized speed and power..".

Όταν βιδώνεις μπορείς να αυξομειώνεις την ταχύτητα ανάλογα με το πάτημα της σκανδάλης;

Έχει πολλές «σκάλες» δηλαδή;

η σκανδάλη είναι άλλο...προφανώς και ελέγχεις την ταχύτητα απο εκεί.

Το 2 gears σημαίνει οτι έχει,όπως ολλα,ενα μικρό διαφορικό με γρανάζια που επιλέγεις

αν θές ταχύτητα με μικρότερη όμως δύναμη,η δύναμη με μικρότερη όμως ταχύτητα.απλό.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ετσι πανε αυτα, δεν θα μενε για πολυ σε αυτην την τιμη.

απο περισυ το παρακολουθω (εχω παρει πολλα ειδαλλως θα το χτυπαγα αλυπητα) και 2-3 φορες τον χρονο το πετυχα κατω απο 100, ποτε ομως κατω απο 90 :-)

Δημοσ.

Ευχαριστω λογικα αν οχι αυριο Δευτερα θα το χω.. απορια ομως την μπαταρια ποσες ωρες να την φορτισω ;;

Δημοσ.

σε μια ωρα φορτιζει,απο εκει και περα αστο και καμια ωρα παραπανω.

Ρε παιδια καμια προσφορα για μυτες (σταυρος-ισιο-torx-αλλεν) και κανενα τρυπανι,σε μικρη κασσετινα να το πεταμε μεσα στην κασσετινα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το ψάχνω κι εγώ το θέμα αλλά προβληματίζομαι που δεν έχει 2η μπαταρία.Εσάς δε σας προβληματίζει? Πολλά ζητάω? :rolleyes:

Δημοσ.

Το ψάχνω κι εγώ το θέμα αλλά προβληματίζομαι που δεν έχει 2η μπαταρία.Εσάς δε σας προβληματίζει? Πολλά ζητάω? :rolleyes:

Εξαρτάται από τη χρήση...

Εάν είσαι επαγγελματίας, μάλλον δεν πρέπει να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο...

Εάν όμως είσαι ερασιτέχνης εκτιμώ πως δε θα σου χρειαστεί δεύτερη μπαταρία,

αφ'ενός διότι φορτίζουν σχετικά γρήγορα και αφ'ετέρου διότι η χωρητικότητά τους είναι αρκετή για τις συνήθεις εργασίες.

Άλλωστε με τα χρήματα αυτά, δεν μπορούμε να έχουμε και ιδιαίτερες απαιτήσεις... :rolleyes:

Δημοσ.

το συγκεκριμένο ανήκει σε μια κατηγορία φορητών συσκευών της εταιρίας που έχουν όλα την ίδια μπαταρία. Οπότε αν μελλοντικά έχεις σκοπό να πάρεις κάποια από αυτες αξίζει. Παράλληλα μπορείς πάντα να αγοράσεις και 2 μπαταρία. Το θετικό είναι ότι ακόμα κι όταν δεν το χρησιμοποιείς η μπαταρία του παραμένει φορτισμένη για αρκετό καιρο.

Πιστεύω πως σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Αν έχεις περισσότερες αξιώσεις, πρέπει όπως είπε ο φίλος πιο πάνω να πας σε κάποια επαγγελματική σειρά, με το ανάλογο τίμημα € ομως.

Δημοσ.

Οι μπαταριες λιθιου ειναι "ετοιμοπολεμες" για πολυ καιρο.

Αν παραυτα θελεις 2η, απλα αγοραζεις 2η.

(ή ακομη καλυτερα, παιρνεις 2 τρυπανια για δωρο σε κοντικο συγγενη σου η για 2ο σου χωρο κ δανειζεσαι την δικια του μπαταρια οποτε χρειαστει).

Προσωπικα, το εχω καιρο κ 2ο σε επαγγελματικο χωρο αλλα τελικα δεν μου εχει χρειαστει η 2η ακομη.

Δημοσ.

ουτε εμενα μου εχει χρειαστει δευτερη μπαταρια,ετσι κι'αλλιως το φορτιζεις οποτε θελεις και δεν φοβασε για την μπαταρια.

εκοψα λιγο το πλαστικο βαλιτσακι και εβαλα μεσα μυτες και τρυπανακια ετσι εχω αυτα που χρειαζομαι πακετο.

post-235466-0-45946800-1340181827_thumb.jpg

post-235466-0-58690300-1340181832_thumb.jpg

Δημοσ.

Οχι δεν έχω επαγγελματικές βλέψεις, απλά με προβλημάτισε γιατί 1-2 φορές που πήρα ένα δανεικό από φίλο για κάτι δουλειές με βόλεψε η 2η μπαταρία που είχε. Βέβαια μπορώ, στη 1 φορά το χρόνο που θα χρειαστώ τη 2η μπαταρία, να πιω ένα καφεδάκι μέχρι να φορτίσει... :-D

• 5 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...