Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατά τις πέντε η ώρα που ακολούθησα το Link του φίλου έλεγε όντως 89 λίρες, τώρα μάλλον άλλαξε.

Edit: Η τιμή των 89 λιρών ήταν από το Amazon.co.uk, τώρα δεν το βλέπω ανάμεσα στους πωλητές (μάλλον τελείωσαν τα κομμάτια που είχε).

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
το λινκ που εβαλες 137 λεει.

δεν καταλαβα εσενα γραφει 89?? να σου δωσω χρηματα να το παραγγειλεις εσυ χαχαχχα

Price: £137.11

You Save: £22.88 (14%)

Δεν ξέρω φίλε γιατι το κάνει αυτο. Να έχει κρατήσει το history ; Βλακεία, συγνώμη.

Απλά έτυχε να το δώ σήμερα και μου έκανε εντύπωση που το αναφέρατε και ξαναμπήκε κ είχε 89,99

Και το έβαλα στο καλάθι και η τιμή ηταν πάλι 89,99 και έτσι είπα να σας το πίστεως.

Δεν ξέρω τι παίχτηκε, σορυ.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Φιλε βασιλη δεν καταλαβαινω γιατι να ζητας συγνωμη,εγω ενα αστειο ειπα να το παραγγειλεις εσυ και οχι για να σε πειραξω.

Εγω δεν κανω τετοια,μια παρεα ειμαστε. ;)

Δημοσ.

πάντως ως επαγγελματίας αν σας ενδιαφέρει ένα πραγματικά καλό εργαλείο που θα κρατήσει με τρομερή δύναμη και αντοχή προτιμήστε dewalt με μπαταρίες nano lithium.Αρκετά ακριβότερα αλλά απέχουν ώς εργαλεία.

Δημοσ.

πάντως ως επαγγελματίας αν σας ενδιαφέρει ένα πραγματικά καλό εργαλείο που θα κρατήσει με τρομερή δύναμη και αντοχή προτιμήστε dewalt με μπαταρίες nano lithium.Αρκετά ακριβότερα αλλά απέχουν ώς εργαλεία.

Mα αν είναι κάποιος επαγγελματίας δεν θα κοιτάξει καν την ερασιτεχνική σειρά της Bosch!

Για επαγγελματικά εργαλεία υπάρχουν αρκετές εταιρίες ακόμα και απο τη Bosch! :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ωραιος, λεω να το τσιμπησω!

το εχει στα ιδια λεφτα το πιξμανια χωρις φορτιστη- μπαταρια, και μετα ξεκινα απο ~180€

Δημοσ.

παρελαβα σημερα με ups.

απλα καταπληκτικο το εργαλειο. και η τιμη αυτη στην ελλαδα (με φορτιστη και μπαταρια) απλα δεν υπαρχει.

Δημοσ.

κι'εγω παρελαβα,δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα εαν δεν το δουλεψω.

παντος ηρθε γρηγορα και φαινεται να κανει δουλεια.

Δημοσ.

Εσείς που το έχετε, κάντε μου μια διευκρίνιση στο "2 gears for optimized speed and power..".

Όταν βιδώνεις μπορείς να αυξομειώνεις την ταχύτητα ανάλογα με το πάτημα της σκανδάλης;

Έχει πολλές «σκάλες» δηλαδή;

Δημοσ.

φιλε μου ειναι τωρα μονο ενα λαμπακι αναμμενο,εαν αρχισει να αναβοσβηνει φορτιζουμε ετσι δεν ειναι.

Δημοσ.

φιλε μου ειναι τωρα μονο ενα λαμπακι αναμμενο,εαν αρχισει να αναβοσβηνει φορτιζουμε ετσι δεν ειναι.

Ναι.

Έπεσε και άλλο η τιμή ... Price: £79.99

ΤΡΕΧΑΤΕ ΣΥΜΦΟΥΡΙΤΕΣ .....

Link

//finikis

δεν "υπαρχει" αυτη η τιμη!

οποιος προλαβει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...