Προς το περιεχόμενο

Δεύτερη αναβάθμιση στη Java σε δύο μέρες

sariil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με αυτές τις αναβαθμίσεις σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, (μου μυρίζει πανικό).

Είμαστε ασφαλείς τώρα με την δεύτερη ή θα χρειαστεί και τρίτη.

Επιρρεάζει άραγε το Trojan τα firewalls, ούτως ώστε η επικοινωνία με botmaster να είναι ανεξέλεγκτη.

ΓΙΑΤΙ άργησε η apple να αντιδράσει.

Σίγουρα δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι τα Mac είναι εκ προοιμίου άτρωτα, αλλά όταν η apple στρουθοκαμηλίζει, με κάνει και νιώθω ανασφάλεια.

Δεν ξέρω τι να κάνω!... Δεν έχω χρόνο να αφιερώσω, για την ασφάλεια του Mac, όπως έκανα κάποτε στο PC!!!

Επεξ/σία από sariil
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με αυτές τις αναβαθμίσεις σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, (μου μυρίζει πανικό).

Είμαστε ασφαλείς τώρα με την δεύτερη ή θα χρειαστεί και τρίτη.

Επιρρεάζει άραγε το Trojan τα firewalls, ούτως ώστε η επικοινωνία με botmaster να είναι ανεξέλεγκτη.

ΓΙΑΤΙ άργησε η apple να αντιδράσει.

Σίγουρα δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι τα Mac είναι εκ προοιμίου άτρωτα, αλλά όταν η apple στρουθοκαμηλίζει, με κάνει και νοιώθω πιο ασφαλής από ότι είμαι.

Δεν ξέρω τι να κάνω!... Δεν έχω χρόνο να αφιερώσω, για την ασφάλεια του Mac, όπως έκανα κάποτε στο PC!!!

Αν δεν έχεις χρόνο να κάνεις ένα update....τότε μην το κάνεις.... :rolleyes:

Ο πανικός είναι κακός συμβουλος....

Να έχεις υπόψιν σου οτι κάθε χρόνο θα εμφανιζεται και ένα κενο ασφαλείας για mac το οποίο θα γίνεται είδηση.....Μετά από μερικα χρόνια το συνιθίζεις B)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...