ad709 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Καλημέρα σε όλους. Με τα πολλά κατάφερα στην επιχείρηση που δουλεύω να τους πείσω για ανοιχτό λογισμικό. Κατάφερα στο Base να δημιουργήσω μια βάση δεδομένων που είναι ουσιαστικά το πελατολόγιο της επιχείρησης. Η βάση αυτή θα πρέπει να δουλεύεται σε 3 μηχανήματα με UBUNTU 11.04 LTS. 1) Τι πρέπει να κάνω για να δουλεύουν και οι 3 ταυτόχρονα ; 2) Δεν έχω βρει ακόμα πως γίνεται όταν ανοίγει η βάση να τους πετάει κατευθείαν τη φόρμα και όχι να την ανοίγουν. Παρακαλώ όσοι μπορούν ας βοηθήσουν ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 η lts του ubuntu είναι η 10.04 και 12.04 ... οταν λες base τι εννοεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ad709 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Είναι η βάση δεδομένων του open office... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 @jemadux κατι αντιστοιχο της access Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 @ad709 γιατι δεν στελνεις κανενα mail στις public λιστες των συλλογων που ασχολουνται με το θεμα ;; μηπως και σε βοηθησουν @mandos i see δεν καταλαβα πριν .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 νομίζω οτι δεν γίνεται στο Base ουσιαστικά δεν είναι server αλλά ένα database frontend που χρησιμοποιεί HSQL καλύτερα να σκεφτείτε να πάτε σε mysql ή κάτι παρόμοιο ή να κάνετε migrate την ήδη υπάρχουσα βάση σε κάποιο από αυτά http://www.openoffice.org/product/base.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ad709 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 ok 2 πράγματα θέλω να ρωτήσω 1)Πρέπει να φτιάξω νέες βάσεις σε mysql και 2)Τι σημαίνει αυτό "For power users in the enterprise, BASE delivers native support drivers for a variety of multi-user database engines: MySQL, Adabas D, MS Access and PostgreSQL. In addition, support for JDBC and ODBC standard drivers allows you to connect to virtually any existing database." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 1) οχι, βρες πως θα μεταφέρεις αυτή που έχεις σε mysql 2) οτι μπορείς να συνδεθείς σε θεωρητικά οποιαδήποτε βάση μέσω του base Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ad709 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μήπως γνωρίζεις πως γίνεται η μεταφορά απο mysql είμαι άσχετος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 δες πρώτα αυτό http://www.oooforum.org/forum/viewtopic.phtml?p=140989&sid=f204e2cf4fa537742a5c64fa9b9209a6#140989 από mysql ξέρεις τίποτα? θα μπορούσες να φτιάξεις τους πίνακες εκεί και μετά να κάνεις export την βάση του base σε csv και να την κάνεις import στην mysql Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ad709 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 απο mysql είμαι άσχετος ... Με τις φόρμες τι θα κάνω...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα