Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μάλλον mobo είναι αλλά λέω μήπως έχει τύχει σε κανέναν το ίδιο πρόβλημα τελικά μόνο 2 guru έχει το site ;) που είναι οι

υπόλοιποι ?

( ξέχασα να απαντήσω τα fan γυρίσουν )

νομίζω ότι το mobo δεν χρειάζεται για να ανοίξει μπαταρία bios απλά δεν αποθηκεύει

Δημοσ.

μερικά βασικά στοιχεία από την εώς τώρα πείρα μου (δλδ την εώς τώρα ταλαιπωρία μου):

1. πρέπει να έχουμε ένα τροφοδοτικό που να ξέρουμε ΣΙΓΟΥΡΑ ότι δουλεύει. αλλιώς τζάμπα χάνουμε τον καιρό μας.

2. για να δοκιμάσουμε αρχικά μια μητρική συνδέουμε (εκτός από την τροφοδοσία) cpu + ram + vga (εκτός αν έχει onboard η μητρική). αν δώσει post, καλώς. αν δεν δώσει, βγάζουμε εντελώς την μνήμη. αν δεν κάνει καθόλου θόρυβο το ηχείακι, τότε είναι μεγάλη πιθανότητα η μητρική να είναι off...

3. αν όταν δώσουμε ρεύμα δεν ανάβουν καν οι ανεμιστήρες, τότε δυστυχώς είναι μάλλον άσχημα τα νέα...

4. αν έχουμε γνώσεις ηλεκτρονικού, μπορούμε να τσεκάρουμε τους πυκνωτές της μητρικής (γιατί συνήθως αυτοί σκάνε). Δυστυχώς δεν έχω τέτοιες γνώσεις.

5. όλα τα ρημάδια τα υπο-συστήματα ενός pc έχουν κάποιο χρόνο ζωής... έρχεται κάποια στιγμή που απλά πρέπει να τα αφήσεις να "φύγουν" και να επενδύσεις σε νέα τεχνολογία .... (θα μου πεις που να βρούμε τα λεφτα...)

Δημοσ.

καλημέρα για να μην ανοίγω άλλο θέμα χωρίς λόγο αν το επιτρέπει βέβαια ο αρχικός δημιουργός ;) θέλω την βοήθεια σας σε κάτι:

Φίλε maxdore217 δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Αντιθέτως εμπλουτίζεται το θέμα που άνοιξα με παραπάνω γνώμες και περιπτώσεις !

Δημοσ.

ok φίλε μου αφού έχω τώρα και την συγκατάθεση σου δεν φοβάμαι τίποτα :)

Λοιπόν έχω εξέλιξης πήγα την vga X1600 pro σε κάποιο μαγαζί με έναν φίλο μου που είχε γνωστό του την άφησα όπως μου ζήτησε και πήγα την επόμενη μέρα που μου είχε πει και μου ανέφερε ότι είναι κλινικά νεκρή η κάρτoύλα agp.

τώρα το τροφοδοτικό είναι κινέζικο αλλά σε άλλο pc δεν δείχνει να έχει πρόβλημα οπότε η αλλάζω αυτήν και είμαι οκ

ή στην χειρότερη μπορεί να φταίει και η mobo ευχαριστώ τα παιδιά που στείλανε και σε μένα και περιμένουνε νέο μέλος να εμπλουτίσει την κουβέντα.

όσο για τα όρια ζωής είναι όλα σχετικά παίζουν πολλά ρόλο όπως αν το προϊόν είναι ποιοτικό το προσέχεις εσύ το προσέχει ή ΔΕΗ και δεν σου κάνει κόλπα με το ρεύμα το κλείνεις και καμιά ωρίτσα να ηρέμηση το κακόμοιρο και δεν είσαι γενικά κανίβαλος νομίζω ότι ξεπερνάνε το προσδόκιμο ζωής τους :) αυτά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...