Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε κουβεντα που ειχαμε σε αλλο φορουμ μου προεκυψε το εξης θεμα

Εχω την ASUS P6T SEη οποια υποστηριζει triple channel σε μνημες.

Επειδη προχωραω σε αναβαθμιση και πριν προλαβω να παω να αγορασω μονος μου μνημες μου εκαναν δωρο αυτες.

Η ερωτηση μου είναι η εξης. Μπορω να αγορασω αλλη μια σαν αυτη ας πουμε θα δουλεψουν και οι τρεις σε triple channel;

Ή θα πρεπει να παω σε κάτι τέτοιο. Δηλαδη πρεπει να υποστηριζουν και οι μνημες το triple channel για να ειμαι οκ;

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

Η λογικη λεει οτι εαν ειναι ιδια ακριβως η μνημη δεν θα εχεις κανενα προβλημα και θα δουλεψει σαν triple channel.ιδια ομως οχι μονο σε χαρακτηριστικα αλλα και σε revision.

Τολμησε το,λογικα δεν θα εχεις προβλημα.

Και απο εδω για ενα δεκαρικο κατω η μνημη Corsair Vengeance 4GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz ΤΙΜΗ 26.94 €

Δημοσ.

Απλα το θεμα ειναι να ξερω σιγουρα για να μην ανοιξω τη συσκευασια απο τις αλλες και δε μπορω να τις γυρισω πισω...γιατι αν ανοιξει η συσκευασια δεν αλλαζονται!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Εαν οι μνημες ειναι αγορασμενες απο το Πλαισιο,μπορεις να πας απο εκει με τον υπολογιστη και να μιλησεις μαζι τους για το προβλημα που σε απασχολει και να δοκιμασεις την καινουργια μνημη μπροστα τους και να δειτε.αφου εχετε συνενοηθει πρωτα ομως.

Μου εχει τυχει απο αλλο μαγαζι,να αγορασω ενα dimm ddr2 kingston,και μετα να παω να παρω ενα ακριβως ιδιο σε μαρκα,ονομα και κωδικο και να μην παιζει dual channel.πηγα απο εκει με τον υπολογιστη στο χερι και τους εξηγησα το θεμα,και μπροστα μου δοκιμασαμε μια αλλη ακριβως ιδια σε ολα τα παραπανω που ειπα πριν και δουλεψε οκ.

Το μυστικο σε ολα αυτα?πρωινες ωρες με το που ανοιξει το μαγαζι για να μην εχουν κοσμο και να ασχοληθουν και να εισαι ευγενικος.εαν πεσεις σε καλο υπαλληλο θα σε εξυπηρετησει.

Δημοσ.

Εισαι και τυχερος γιατι απο οτι εχω ακουσει τα παιδια εκει ειναι πολυ εξηπηρετικοι.βλεπω ομως οτι δεν εχουν ενα dimmaki μεμονομενο να πουλησουν.....

Δοκιμασε την ιστορια με το πλαισιο τοτε.

Δημοσ.

Λεω να πας απο εκει να δοκιμασεις.για σιγουρια.αλλα πιστευω πως θα παιξει.η εαν δεν εχεις την δυνατοτητα να παρεις ολοκληρο τον υπολογιστη τοτε παρε το κουτι απο τις μνημες σου,μαζι με τις μνημες μεσα και πηγαινε και πες τους οτι θελεις ακριβως τις ιδιες σε revision.εαν σου το δωσουν τοτε θα εισαι οκ.εαν δεν σου το δωσουν και σου δωσουν παρομοιο και δεν παιζει τοτε δεν μπορουν να σου πουνε οτι δεν τις δεχονται εαν τις πας πισω για επιστροφη μιας και εχεις διευκρινησει οτι θελεις το ιδιο.

Δημοσ.

οκ θα το επιχειρησω!να σαι καλα!το you.gr ειναι καλο απο θεμα αξιοπιστιας ξερετε;

btw υπαρχει τροπος να καταλαβω αν δουλευουν σε triple channel; sorry αλλα ειμαι λιγο ανιδεος!

Δημοσ.

Οταν ξεκιναει το pc σου λεει στα ποσα τρεχουν οι ram και αν ειναι dual/triple channel , αν βαλεις το cpu-z μπορεις και απο εκει να δεις ....

Δημοσ.

Οταν ξεκιναει το pc σου λεει στα ποσα τρεχουν οι ram και αν ειναι dual/triple channel , αν βαλεις το cpu-z μπορεις και απο εκει να δεις ....

....αυτο καταλαβες φιλε μου?η απορια του ts ειναι εαν κουμπωσει ακομη ενα μεμονομενο dimm στο ηδη υπαρχον 2Χ4 kit,και δουλεψει το tripple channel.

Δημοσ.

....αυτο καταλαβες φιλε μου?η απορια του ts ειναι εαν κουμπωσει ακομη ενα μεμονομενο dimm στο ηδη υπαρχον 2Χ4 kit,και δουλεψει το tripple channel.

οκ θα το επιχειρησω!να σαι καλα!το you.gr ειναι καλο απο θεμα αξιοπιστιας ξερετε;

btw υπαρχει τροπος να καταλαβω αν δουλευουν σε triple channel; sorry αλλα ειμαι λιγο ανιδεος!

Δημοσ.

Να αρπαξω την ευκαιρια και να βγω λιγο off topic λεγοντας οτι πραγματικα δεν ξερω τι θα εκανα χωρις το insomnia!Ειμαι μελος απο το 2004 και καθε φορα

που χρειαστηκα καθοδηγηση την

ειχα και με το παραπανω!να στε ολοι καλα παιδια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...