Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

SSD σου πρότεινα να πάρεις, αλλά 60αρη. Και αν τόσο πολύ καίγεσαι να βάλεις games εκεί, βάζε τα ένα-ένα.

Αυτό λέω ρε συ στο ποστ μου πιο πάνω :P. Το ξέρω ότι μου πρότεινες 60αρη.

Εν τέλει στο παραπάνω build με αλλαγή των cpu και ram με τα

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22649&cat=2&sub=0&pmanuf=188&sort=3&step=undefined

και

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25469&cat=4&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=3

αντίστοιχα

είμαστε jet έτσι? (Αφήνοντας προς το παρών το θέμα των gpu που δεν νομίζω να αλλάξει)

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τα 2gb δεν λένε κάτι ... εκτός κι αν συνδεθεί σε tv

Πόση είναι λοιπόν η διαφορά στα fps ανάμεσα στις κάρτες ; (Θα) Είναι ορατές στο γυμνό μάτι ;

Ναι future proof (θα) είναι και φυσικά ανώτερη μιας και είναι ολοκαίνουργια αλλά πόσο ;

Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά μη σκάτε τόσο πολύ. Και οι δυό έχετε δίκιο γιατί το ζήτημα είναι λεπτό. Και είναι και λίγο προσωπικό, γιατί το τι θεωρεί ο καθένας καλά fps και καλό ΑΑ διαφέρει. Όλοι το ξέρουμε αυτό. Τώρα εντάξει κοιτάμει απλώς να δούμε τι κερδίζουμε και τι χάνουμε σε κάθε περίπτωση αλλά και εκεί είναι γκρίζα τα πράγματα. Ε klein :D

Δημοσ.

Τα 2gb δεν λένε κάτι ... εκτός κι αν συνδεθεί σε tv

Πόση είναι λοιπόν η διαφορά στα fps ανάμεσα στις κάρτες ; (Θα) Είναι ορατές στο γυμνό μάτι ;

Ναι future proof (θα) είναι και φυσικά ανώτερη μιας και είναι ολοκαίνουργια αλλά πόσο ;

Όχι, ούτε υποκειμενικό είναι, ούτε προσωπικό, ούτε τίποτα. Και τα 2gb δεν έχουν να κάνουν με την tv. Κι αυτή ανάλυση full hd θα έχει. Έχουν να κάνουν με τις απαιτήσεις σε μνήμη των μελλοντικών παιχνιδιών (ήδη το bf3 τρώει τη μνήμη με το κουτάλι). Αυτή τη στιγμή η 6870, την οποία έχω, παίζει όλα τα παιχνίδια σε φουλ ή σχεδόν φουλ ρυθμίσεις. Για πόσο καιρό όμως? Aυτό είναι το θέμα. Αυτό που θα κερδίσει άμεσα με την 7850 είναι καλύτερο gaming σε multiplayer καταστάσεις και περισσότερα fps που μερικές φορές, ναι, θα έιναι ορατά στο μάτι. Όταν ομως σε 2 χρόνια θα χρειαστεί να κάνει μεγάλες παραχωρήσεις για να παιξει με την 6870, με την 7850 δεν θα χρειαστεί. Μια διαφορά της τάξης του 30% σε επιδόσεις μόνο ασήμαντη δεν είναι. Επίσης το future proof δεν έχει να κάνει με το πόσο καινούρια είναι απαραίτητα η κάρτα. Και η 7770 καινούρια είναι αλλά λιγότερο future proof από την 6870.

Δεν τίθεται καν ζήτημα για το ποιό είναι το καθοριστικο κομμάτι σε ένα gaming pc. Καλός ο μεγάλος δίσκος, αλλα όχι εις βάρος της κάρτας. Έτσι κι αλλιώς τα 60gb είναι υπέραρκετά για win, προγράμματα ακόμα και για το παιχνίδι που θα παίζει συχνότερα. Δεν θα βάλει ταινίες και mp3 στον ssd, δεν έχει νόημα.

Δημοσ.

Ναι ωραία. Λοιπόν εγώ τελικά την 7850 θα βάλω παιδιά, αύριο θα τα παραγγείλω.

Λοιπόν να σας ευχαριστήσω όλους για το input και τα σχόλια και τον χρόνο σας

Love you guys.

Δημοσ.

Να προτινω αυτο το τροφοδοτικο Lepa Power Supply 500W ATX 24 pin N500-SA-EU(NC) ΤΙΜΗ 46.16 € που εχει μια 12αρα γραμμη και βγαζει 34 amperes εκει για να γλυτωσει ενα 20ρικο και αυτες τις μνημες Patriot G2 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz ΤΙΜΗ 47.96 € για σχεδον 10 euros ακομα και με αυτη την διαφορα να βαλει αυτο το κουτι Enermax Staray Lite ECA3175-L ΤΙΜΗ 46.19 € και η κραταει την διαφορα η βαζει μια ψυχτρουλα η συμπληρωνει μιας και εχει κοψει και απο το drive και παιρνει τον 120 (αν και δεν του χρειαζεται) OCZ 120GB Agility III AGT3-25SAT3-120G ΤΙΜΗ 127.61 € γιατι βλεπω την τιμη του δισκου και βλεπω το ποσο γρηγορα πεφτει η τιμη του.

Δημοσ.

Με 500 watt θα με οκ ρε σεις?

Τέσπα, έβαλα την λίγο καλύτερη κάρτα και άλλαξα και την θήκη που μου είπατε. Τα 600watt τα αφήνω γιατί μπορεί να χρειαστούν μελλοντικά και για 120gb ssd δεν χρειάζεται προς το παρων,

Thanks

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...