Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ε τι? :P

Γιατί το λες αυτό ρε ψηλέ. Εννοείς αν πουλάω συνθέσεις+συναρμολόγηση?

Για τον αδερφό μου είναι το pc

Δημοσ.

Ε να ρωτήσω και κάτι άλλο. Επειδή θα τα πάρω όλα απο vision studios και μένω Θεσσαλονίκη στον τρόπο παράδοσης να επιλέξω courier ή μεταφορική. Γιατί έχω καταλάβει ότι στη Θεσσαλονίκη τα στέλνουν χωρίς μεταφορικά. Όταν επιλέγω courier όμως δείχνει κόστος 17.71 και στη μεταφορική λέει "ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΜΦΩΝΊΑΣ"

Δημοσ.

Στο build το πιο πάνω με 2400 cpu όμως. Ναι άρα πρέπει να περιμένω αύριο.

Edit: Με τον 2500Κ βγαίνει ακριβώς 801,5 ευρώ.

Δημοσ.

Ε να ρωτήσω και κάτι άλλο. Επειδή θα τα πάρω όλα απο vision studios και μένω Θεσσαλονίκη στον τρόπο παράδοσης να επιλέξω courier ή μεταφορική. Γιατί έχω καταλάβει ότι στη Θεσσαλονίκη τα στέλνουν χωρίς μεταφορικά. Όταν επιλέγω courier όμως δείχνει κόστος 17.71 και στη μεταφορική λέει "ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΜΦΩΝΊΑΣ"

Δεν σε βολεύει να πας να το παραλάβεις ;

Τέρμα Αγίας Σοφίας είναι ...

Edit:

1)dvdr-w δεν έχεις βάλει

2)Θα πρότεινα κουτί με usbIII μπροστά

και 3) ΑΝ στο μέλλον θέλεις να βάλεις άλλη ψήκτρα ίσως έχεις θέμα με τις μνήμες που επέλεξες

Ξαναδές την 2η πρόταση μου ... λόγω μεγαλύτερου ssd , μνημών low profile

Δημοσ.

Ε κοίτα αν στα φέρνουν τσάμπα στο σπίτι όχι δεν ψήνομαι να πάω Αγίας Σοφίας, Καλαμαριά μένω :).

Τέσπα θα τους πάρω τηλ αύριο

DVD δεν έβαλα γιατί θα βάλω ένα παλιό. usbill τι είναι? Και γιατί θα έχω πρόβλημα αν θα θέλω να βάλω ψύκτρα

Δημοσ.

Ξαναδές την 2η πρόταση μου ... λόγω μεγαλύτερου ssd , μνημών low profile

Ρε συ, θέλει gaming pc και του προτείνεις 128αρη ssd και 6870 αντί για 60αρη και 7850? Ποιά λογική έχει αυτό? Μνήμες low profile όντως μπορεί να επιλέξει. Αλλά και μ αυτές δεν θα έχει πρόβλημα αν πάει σε top down ψύκτρα. Έτσι κι αλλιώς δεν θα κάνει ο/c.

DVD δεν έβαλα γιατί θα βάλω ένα παλιό. usbill τι είναι? Και γιατί θα έχω πρόβλημα αν θα θέλω να βάλω ψύκτρα

Aν το dvd σου δεν είναι sata, δεν κάνει. Μνήμες βάλε αυτές: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25469&cat=4&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=3 για να μην έχεις πρόβλημα με καμία ψύκτρα.

Δημοσ.

Ααα εννοείς για κάτι ψύκτρες που πάνε πλάγια τώρα κατάλαβα. Είχα διαβάσει ένα τέτοιο review, αλλά απ'ότι έχω καταλάβει δεν κάνουν και τίποτα ιδιαίτερο αυτές. Επίσης και απο κάτι παιδιά που ρώτησα στο hwbox και από εδώ, κατάλαβα ότι η 7850 αξίζει λίγο περισσότερο μακροπρόθεσμα

Δημοσ.

Δεν λέει κάτι αυτό που παραθέτεις. Στα παιχνίδια είναι το θέμα και εκεί υπάρχει αρκετή διαφορά. Η 7850 αποδίδει σαν μια gtx 570! Τι να τον κάνει τον μεγάλο τον ssd σε υπολογιστή που η κύρια χρήση του είναι το gaming? Και μάλιστα εις βάρος μιας καλύτερης κάρτας γραφικών? Η 7850 έχει και 2gb μνήμη ώστε να είναι πιο future proof και αρκετά ισχυρότερο πυρήνα. Δεν νομίζω ότι χρειάζονται παραπάνω επιχειρηματα.

Σεβαστες οι απόψεις όλων αλλά να έχουν και κάποια σχέση με τη λογική.

Δημοσ.

Aν το dvd σου δεν είναι sata, δεν κάνει.

Στο έβερεστ λέει Interface SATA, για το dvd. Αυτό είναι?

@terry

Λολ, usb3 fail me...

Καλά δε σκάω κι όλας για το front panel. Good point πάντως. Αυτό το λινκ θα το διαβάσω, εξάλλου δεν πρόκειται να παραγγείλω σήμερα τίποτα.Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι η 7850 αξίζει. Για τον SSD τώρα νομίζω καλά τα λέει ο δινο. Αφού θα ναι μόνο για windows γιατί να του βάλω 120. Ισως boostarei λίγο τα load times των games, φαντάζομαι γι αυτό τον προτίνεις αλλά δεν νομίζω να είναι big deal.

Δημοσ.

Δεν λέει κάτι το λινκ. Ψάξε να δεις στα παιχνίδια τι γίνεται. Κατά τα άλλα, ναι, κάνει το dvd σου.

SSD σου πρότεινα να πάρεις, αλλά 60αρη. Και αν τόσο πολύ καίγεσαι να βάλεις games εκεί, βάζε τα ένα-ένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...