Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μέλη του insomnia.

Έχω τον υπολογιστή της υπογραφής μου και τις περισσότερες φορες όταν πάω να τον ανοίξω τα ανεμιστηράκια ανάβουν και γυρνάνε κανονικά αλλα δεν κάνει boot, ούτε ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος (BEEP). Συνήθως όταν τον κλείσω απ το κουμπί και τον ξανά ανοίξω λειτουργεί κανονικά ( καμια φορα χρειάζεται να το κάνω 2 φορες)..

Μήπως ξέρετε από τι μπορεί να προέρχεται το συγκεκριμένο πρόβλημα ?

Δημοσ.

αλλαξες μπαταρια στη μητρική; Και εμένα μου το έκανε ενας παλιός AMD μου και ειχε δουλεψει κανονικα μετα απο αλλαγη για κανενα χρονο αλλα παλι το αρχισε τωρα που κ που ωστόσο δε με νοιάζει γιατι τον χρησιμοποιώ μονο για να γράψω δορυφορικά και τηλεόραση μια φορά το μηνα και αν...

Δημοσ.

δεν νομίζω να φταίει αυτό ο υπολογιστής δη έχει κλείσει ούτε 1 μηνα από τότε που τον πήρα.. :mellow:

Δημοσ.

Ωραια.βγαλε το καλωδιο της τροφοδοσιας του pc και ξεκουμπωσε την καρτα γραφικων.επειτα συνδεσε το καλωδιο απο το μονιτορ στην onboard και δοκιμασε

Δημοσ.

...... τα ανεμιστηράκια ανάβουν και γυρνάνε κανονικά αλλα δεν κάνει boot, ούτε ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος (BEEP)......

Δημοσ.

παρατήρησα ότι όταν τον κλείνω το φως του εξωτερικού δίσκου δη κλείνει και ακούγεται ήχος απ τον δίσκο.. Είναι φυσιολογικό αυτό? Επίσης όταν τον κλείνω σε sleep mode δεν μπορώ να τον επαναφέρω πρέπει να κάνω πάλι την ίδια διαδικασία με το κουμπί..

Δημοσ.

προτείνω να προμηθευθείς μια διαγνωστική κάρτα να ξεκινήσεις το pc και να δεις τι λέει αυτή (αν θες να μάθεις περισσότερα pm)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...