Diyan Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Καλησπέρα μέλη του insomnia. Έχω τον υπολογιστή της υπογραφής μου και τις περισσότερες φορες όταν πάω να τον ανοίξω τα ανεμιστηράκια ανάβουν και γυρνάνε κανονικά αλλα δεν κάνει boot, ούτε ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος (BEEP). Συνήθως όταν τον κλείσω απ το κουμπί και τον ξανά ανοίξω λειτουργεί κανονικά ( καμια φορα χρειάζεται να το κάνω 2 φορες).. Μήπως ξέρετε από τι μπορεί να προέρχεται το συγκεκριμένο πρόβλημα ?
paylidis Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 αλλαξες μπαταρια στη μητρική; Και εμένα μου το έκανε ενας παλιός AMD μου και ειχε δουλεψει κανονικα μετα απο αλλαγη για κανενα χρονο αλλα παλι το αρχισε τωρα που κ που ωστόσο δε με νοιάζει γιατι τον χρησιμοποιώ μονο για να γράψω δορυφορικά και τηλεόραση μια φορά το μηνα και αν...
Diyan Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 δεν νομίζω να φταίει αυτό ο υπολογιστής δη έχει κλείσει ούτε 1 μηνα από τότε που τον πήρα..
carpenter1900 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Εχεις pci καρτα γραφικων ή εισαι με onboard;
carpenter1900 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Ωραια.βγαλε το καλωδιο της τροφοδοσιας του pc και ξεκουμπωσε την καρτα γραφικων.επειτα συνδεσε το καλωδιο απο το μονιτορ στην onboard και δοκιμασε
Diyan Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 'Oχι έχω την : Asrock Socket AM3+ 970 Extreme3
carpenter1900 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 το bios φορτωνει και δεν ανοιγουν τα windows;
Diyan Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 ...... τα ανεμιστηράκια ανάβουν και γυρνάνε κανονικά αλλα δεν κάνει boot, ούτε ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος (BEEP)......
carpenter1900 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 αν το τροφοδοτικο σου δεν ηταν αυτο που ειναι,θα σου ελεγα οτι απο εκει υπαρχει υποψια.
Diyan Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 παρατήρησα ότι όταν τον κλείνω το φως του εξωτερικού δίσκου δη κλείνει και ακούγεται ήχος απ τον δίσκο.. Είναι φυσιολογικό αυτό? Επίσης όταν τον κλείνω σε sleep mode δεν μπορώ να τον επαναφέρω πρέπει να κάνω πάλι την ίδια διαδικασία με το κουμπί..
trelomhxmhx Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 προτείνω να προμηθευθείς μια διαγνωστική κάρτα να ξεκινήσεις το pc και να δεις τι λέει αυτή (αν θες να μάθεις περισσότερα pm)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα