Προς το περιεχόμενο

Voip Deskphone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, εχω αυτην τη συσκευη,η οποια δουλευει κανονικα μεσω skype,απλα εχω ενα προβλημα και μερικες αποριες!

1) Ενω εχω ανοιχτο το skype και συκωσω το ακουστικο μπορω να πληκτρολογησω κανονικα το νουμερο που θελω να καλεσω(Εχω συνδρομη για κλισεις προς σταθερα) αλλα οταν κατεβασω το ακουστικο,οχι απλα κλεινει η κλιση αλλα τερματιζει και το skype(κλεινει δλδ).Για ποιο λογο μπορει να συμβαινει αυτο?

2)Μπορω να ρυθμισω καπως οταν κανω κλιση σε κανονικους αριθμους να χρησιμοποιει ως ηχειο και μικροφωνο αυτη τη συσκευη μονο,και οταν κανω κλιση σε επαφες skype να χρησιμοποιει κανονικα τα ηχει και το μικροφωνο του υπολογιστη?

3)Η αλλιως μολις συνδεω τη συσκευη να παιρνει τις ρυθμισεις και να χρησιμοποιει μονο αυτο,και οταν το αποσυνδεω να χρησιμοποιει αυτοματα τα ηχεια και το μικροφωνο του υπολογιστη?

Καθε λυση θα βοηθουσε πολυ!

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Καλησπέρα, τί λειτουργικό και ποιόν driver για το τηλέφωνο χρησιμοποιείς?

Χρησιμοποιω, windows 7 x64 και drivers αυτους που εχει στο CD :

onevoip 2.0.0.86

Device version : 0235 !

Δημοσ.

Μάλλον έχεις παλιούς. Έχω τους 3.0.0.56 αλλά έχω την αίσθηση ότι δουλεύουν σωστά μόνο σε winxp x86. Αν δε μπορείς να τους βρεις στο net στείλε μου pm να σου τους δώσω.

Χρησιμοποιω, windows 7 x64 και drivers αυτους που εχει στο CD :

onevoip 2.0.0.86

Device version : 0235 !

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω και εγώ αυτή τη συσκευή και προσπάθω να βρω το x ten mate για να το λειτουργλησω με το xlite 4 softphone. Έχω ένα viva αριθμό. Το πρόβλημα είναι οτι το softphone βρίσκει τη συσκευή (χωρίς να έχω το xten mate) αλλά δεν λειτουργούν όλες οι λειτουργείες του τηλεφώνου π.χ.: δεν μπορείς να απαντήσεις σε μια κλήση οταν σηκώσεις το ακουστικό μόνο αν πατήσεις answer με το ποντίκι, επίσης όταν απαντήσεις σε μια κλήση το τηλέφωνω μπαίνει αυτόματα σε ανοιχτη συνομιλία.

Η αλήθεια είναι οτι ποτέ δεν μπόρεσα να τη δουλέψω τη συσκευή κανονικά ούτε και με skype και skype mate.

(Τώρα έχω win 7)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Κι εγώ ψάχνω ανεπιτυχώς το x-ten mate - έχω βρει μια έκδοση 1.0.0.39 (10/20/2008) και μία πιο νέα, όπου το πρόγραμμα ονομάζεται XLiteMate αλλά ουσιαστικά είναι ο ίδιος driver. Ωστόσο ούτε αυτό φαίνεται να δουλεύει με την τελευταία έκδοση του x-lite, αφού δεν βρίσκει το deskphone.

Αν έχει κάποιος κάτι καλύτερο θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα ^_^

Αλλιώς κρίμα γιατί το τηλεφωνάκι δεν ήταν καθόλου κακό (παλιότερα που δούλευε κανονικά!), αλλά το βλέπω σιγά-σιγά να καταλήγει στον κάδο ανακύκλωσης, ούτως ειπείν :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...