chaos686 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Καλησπέρα, είχα κάνει μια παραγγελεία μέσω paypal που τελικά στράβωσε και ο πωλητής μου επέστρεψε τα λεφτά. Στο λογαριασμό μου στο paypal λέει ότι η συναλλαγή ολοκληρώθηκε αλλά όταν πάω να κάνω μιά αντίστοιχη αγορά στο ebay όταν πάω να πληρώσω τρώω άκυρο. Δεν έχω δει το υπόλοιπο της κάρτας μου από τότε που έγινε το refund αλλά κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι όταν δέχεσαι πληρωμή μέσω paypal τα λεφτά αργούν λίγο να μπούν στον τραπεζικό λογαριασμό (ισχύει?), όμως με προβληματίζει το γεγονός ότι στο paypal acount μου λέει για τη συγκεκριμένη συναλλαγή "credit to credit card: completed". Οπότε δεν ξέρω αν δεν έχουν μπει ακόμα τα λεφτά ή αν υπάρχει πρόβλημα με το ebay.. Τι λέτε;
chaos686 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Να απαντήσω εγώ λοιπόν αφού το πρόβλημα μου λύθηκε,για την περίπτωση που κάποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα. Σήμερα μπόρεσα να κάνω την παραγγελεία κανονικά. Αυτό μαλλον σημαίνει ότι είχα δίκιο σ'αυτό που λέω πάνω για καθυστέριση εισαγωγής των χρημάτων από το paypal στον τραπεζικό λογαριασμό, χωρίς όμως να φαίνεται κάτι τέτοιο στον λογαριασμό του paypal (αντίθετα φαίνεται ότι η συναλλαγή,δηλ. το refund,ολοκληρώθηκε). Στην δικιά μου περίπτωση η καθυστέριση ήταν 4 μέρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα