Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

θέλω να φτιαξω ενα πι σι με τα εξης δεδομενα να ισχυουν...

Ποσό που διαθέτουμε : 500 euro

Χρήση υπολογιστή : lol και lineage ιντερνετ και κανα word exel.

στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? : Ναι

στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? :οχι

τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

:

θα τα βρω εγω απο διαφορα καταστηματα

επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? :

το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο

επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . :

οχι

ειναι υλοποιησιμο βαση μπατζετ η θα χρειαστει να ανεβω ;

lol requirments

Recommended System Requirements

3 GHz processor

2 GB of RAM (Windows Vista and 7 users will want 4 GB of RAM or more)

6 GB available hard disk space

GeForce 8800 or equivalent video card (Dedicated GPU with 512MB+ Video Memory(VRAM))

Support for DirectX v9.0c or better.

Δημοσ.

Επεξεργαστης AMD A8-3850 2.9 GHz Quad Core Socket FM1 100W Box ΤΙΜΗ 115.02 €

Μητρικη Asrock Socket FM1 A75M-HVS ΤΙΜΗ 58.38 €

Μνημη Kingston Hyper X Blu 4GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz ΤΙΜΗ 28.44 €

Κουτι Enermax Staray Lite ECA3175-L ΤΙΜΗ 46.19 €

Τροφοδοτικο Corsair Power Supply 430W ATX 24 pin CX V2 ΤΙΜΗ 44.88 €

Οθονη Samsung LCD LED 21.5 ΤΙΜΗ 113.14 €

Dvd Recorder Sony DVD±RW AD-7280S Dual Layer SATA ΤΙΜΗ 17.56 €

Σκληρος δισκος Seagate 750GB Barracuda 7200.11 ST3750330AS SATA II 7200rpm 32MB ΤΙΜΗ 66.96 € η εαν δεν εχεις τοσο θεμα με την χωρητικοτητα και πιστευεις οτι θα σου φτασουν 60 gb τοτε πας εδω OCZ 60GB Agility III AGT3-25SAT3-60G ΤΙΜΗ 75.40 €

Συνολο 500.57 και με τον ssd βγαινει 509,01

Δημοσ.

Εαν ειναι να βαλουμε ξεχωριστη καρτα γραφικων τοτε παμε σε αλλο συστημα.χλωμο ομως γιατι ηδη με 173 euros εχουμε τετραπυρηνο με μητρικη που δεν τις λειπει τιποτα (περα απο 2 slots για την μνημη :mrgreen: ) και μια καρτα γραφικων ενσωματομενη που ειναι ικανη να ανταπεξελθει σε αυτα που ζηταει ο φιλος.εαν θελει να βαλει και την 6670 επανω για να κανει crossfire με αυτη του επεξεργαστη τοτε φυσικα και θα εχει καλυτερες επιδοσεις.αλλα προτεινω για το μελλον αυτα που θα εχει και καποια χρηματα παραπανω.

Το πρωτο πραγμα που θα αλλαζα εγω εαν ηταν να ανεβω θα ηταν η οθονη σε αυτο το συστημα και θα πηγαινα σε αυτην LG LCD LED 21.5'' IPS226V-PN ΤΙΜΗ 150.95 €

Δημοσ.

απο το να βαλει την 6670 ας δωσει αλλα 30 ευρω και να παρει την 6850 απο το πλαισιο σε προσφορα

Για hybrid crossfire εννοεί ο duffyduck

Δημοσ.

Offtopic

βλεπω παλι ψιλο καλες τιμες σε δισκους η μου φαινεται????ενταξει σιγουρα οχι οπως παλια αλλα κατι γινεται.

Εσεις τι θα κανατε?ssd 60αρι η τον μηχανικο σε περιπτωση που εφθανε ο χωρος του ssd και για να εχει και 10 gb ελευθερα?

Δημοσ.

Offtopic

βλεπω παλι ψιλο καλες τιμες σε δισκους η μου φαινεται????ενταξει σιγουρα οχι οπως παλια αλλα κατι γινεται.

Εσεις τι θα κανατε?ssd 60αρι η τον μηχανικο σε περιπτωση που εφθανε ο χωρος του ssd και για να εχει και 10 gb ελευθερα?

Offtopic again

Κι εγώ στο δίλημμα αυτό είμαι ... αλλά καλοβλέπω και 120-128gb :P

On topic

με πρόλαβες για το hybrid crossfire

Δημοσ.

Offtopic again

Κι εγώ στο δίλημμα αυτό είμαι ... αλλά καλοβλέπω και 120-128gb :P

Και ξανα off topic και εγω :P εαν ειναι να ανεβει ενα κατοσταρικο για να παει στον 120 agility και την ips οθονη τοτε ειναι αυτο το διλημα η το διλημα με μια 6670 επανω και η την οθονη η τον σκληρο?

ευχαριστες ανησυχιες τετοια ωρα με την ανοιξιατικη βροχουλα εξω :mrgreen:

Δημοσ.

Και ξανα off topic και εγω :P εαν ειναι να ανεβει ενα κατοσταρικο για να παει στον 120 agility και την ips οθονη τοτε ειναι αυτο το διλημα η το διλημα με μια 6670 επανω και η την οθονη η τον σκληρο?

ευχαριστες ανησυχιες τετοια ωρα με την ανοιξιατικη βροχουλα εξω :mrgreen:

Εγώ νόμιζα το έλεγες για εσένα ... :P κι απάντησα για το δικό μου δίλημμα

Φυσικά το ips panel ... κι αν δεν έχει θέμα με το χώρο τότε ssd ...

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντήσεις,

1) φτανει η ονboard καρτα για τα δυο games που ενδιαφερομαι;

2)μητρικη δεν μπορουμε να βαλουμε καποια αλλη εστω κ αν υπερβουμε 20-30 ε το μπατζετ ωστε να εχει 4 slots για μελλοντικη αναβαθμιση.

Δημοσ.

Δες εδω για την αποδοση της καρτας και του επεξεργαστη.AMD A8-3850 2.9GHz Llano APU Review.φθανει η καρτα αλλα εαν θελεις να δωσεις παραπανω τοτε η γνωμη μου ειναι να βαλεις τον 3850K επεξεργαστη με μονο 6 euros διαφορα,και την οθονη με το ips.

παρολλα αυτα για την ερωτηση σου Asrock Socket FM1 A75 Pro4 ΤΙΜΗ 73.34 €

παντως μην την φοβασαι την μητρικη στο πρωτο ποστ,μια χαρα θα εισαι για την χρηση που το θελεις με τα 4gb Μνημης.στην αναγκη βαλε κατευθειαν 8 επανω.αλλα δεν υπαρχει λογος.τζαμπα λεφτα θα πεταξεις οταν με αυτα τα 30 μπορουμε να βαλουμε κατι αλλο καλυτερο.

Η πρωτη μητρικη ειναι πληρης με usb 3 και sata III σε καλη τιμη.πολυ καλη τιμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...