Nick_Iommi Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Kαλησπερα συνφορουμιτες, μια γραφιστρια σε μια εταιρια που δουλευει ενας φιλος μου ζηταει αναβαθμιση του παλιου υπολογιστη της σε iMac. http://www.public.gr/prod/computers-and-software/apple/mac/apple-imac-mc309grz0h6-all-in-one-pc-intel-core-i5-25-ghz-215%22-led/prod1410014pp/ Λεει πως στον συγκεκριμενο iMac το αdobe illustrator δουλευει αψογα.Αυτο που αναρωτιεμαι με το φτωχο μου το μυαλο ειναι το εξης:Eχει δικιο η γραφιστρια που ζηταει τοσο επιμονα τον συγκεκριμενο iMac ή με ενα windows pc με πολυ λιγοτερα χρηματα η δουλεια της θα γινοταν το ιδιο καλα,και αν ναι με ποσα λεφτα ενα windows pc εχει τις δυνατοτητες του iMac?Εν τελει,αξιζει τα λεφτα του ο Imac ή εχει αδικο η γραφιστρια? Περιμενω τις αποψεις σας.
Meraklis56 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Η ψήφος μου πάει σε PC. Το ατού των iMac ήταν η αξιοπιστεία τους μόνο.Απο θέμα αναλογίας επιδόσεις/κόστος χάνει κατα πολύ από ένα PC.Με 1268 Ευρώ,φτιάχνεις αρκετά πιο δυνατό υπολογιστή απο τον προαναφερθέν.Και είναι αναβαθμίσιμος,δηλαδή δεν θα χρειαστεί να αλλάξεις όλο το κουτί αν θες να αναβαθμίσεις τον επεξεργαστή. Όσο για την αξιοπιστεία των Windows, έχει βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό.Υπάρχουν άτομα που δεν χρησιμοποιούν antivirus και δεν έχουν κολλήσει ιό,αντιθέτως υπάρχουν άτομα και με antivirus έχουν κολλήσει.Τι θέλω να πω; Αν η κοπελιά αφιερώσει τον υπολογιστή αποκλειστικά για το επάγγελμα της,που σημαίνει όχι σε warez sites με διαφημίσεις κλπ τότε δεν έχει να ανησυχεί. Windows: Επιδόσεις Οικονομικά αναβαθμισημότητα Λιγότερη Αξιοπιστεία iMac: Μεγάλο Κόστος Μεγάλη Αξιοπιστεία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα