geowizard Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Καλησπερα, εχω το acer aspire one 751h και μεχρι πριν λιγο καιρο ολα σχεδον τα distro δουλευαν. Σιγα-σιγα ομως αρχισε σε καποια distro να μου βγαζει διαφορα errors, να μην μπορει να μπει σε live cd λειτουργια αλλα και να μην μπορω να τα κανω install. τα μονα που μου δουλευουν ειναι ολα τα ubuntu μεχρι την εκδοση 11.04 (μετα γιοκ) και τα opensuse/susestudio. Εχω δοκιμασει και bios update αλλα τιποτα! Εχει κανεις καμια ιδεα; Ευχαριστω εκ των πρωτερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Μηπως εχει εκεινη την περιεργη vga της intel, την poulsbo (intel g500/600)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdim Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Μάλλον περί κάτι τέτοιου πρόκειται, jim_p. Δείτε κι εδώ ένα παρόμοιο θέμα για το ίδιο laptop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 ναι εχω την gma 500 αλλα το περιεργο ειναι οτι πριν λιγο καιρο ολα δουλευαν μια χαρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Το poulsbo ειναι ειδικη περιπτωση επειδη δεν υποστιρηζεται πληρως απο τον driver της intel αλλα θελει τον δικο του psb ή καπως ετσι, ο οποιος ειναι κλειστου κωδικα και δεν αναπτυσσεται κανονικα. Ισως οι παλιοτερες εκδοσεις του xorg που εχουν οι παλιοτερες διανομες να το υποστηριζαν καλυτερα και γιαυτο να βλεπεις τετοια διαφορα. https://wiki.archlinux.org/index.php/Poulsbo#PSB.2FGMA500_Driver Επεξ/σία 9 Απριλίου 2012 από jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα