Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Όπως θα δείτε στην εικόνα http://3.bp.blogspot.com/_7SwGvzdGQ3g/TOmPyo7ZrvI/AAAAAAAAAvM/crDZ5OD64R4/s1600/IMG_0615_croppeed.jpg πάνω στην GPU δεξιά έχει ένα μπλε απάνω του που είναι thermal paste.

Θα ήθελα να ρωτήσω. Που μπορώ να βρω τέτοια πάστα? Γιατί το λαπτοπ μου ζεστένεται.

Επίσης θέλω μια πολύ καλή πάστα πχ όπως η Silver 5.

Δημοσ.

Εγω για thermal pad το βλεπω.ανοιγεις το laptop και βλεπεις σε τι κατασταση ειναι το Pad σου.εαν μπορεις να το ξαναχρησιμοποιησεις,κανε το.αλλιως εαν ειναι μικρο το κενο,εγω θα εβαζα και παστα εαν δεν ηθελα να αγορασω pad.αλλιως Phobya WLP Ultra Thermal Pad 120 x 20 x 1mm η το πιο χοντρο το 1.5αρι που εχει λιγο πιο κατω.δες ποιο σου κανει.

Δημοσ.

Καλύτερα άσε το thermal pad.

Η πάστα είναι πολύ πιο λεπτή και μάλλον θα αφήνει κενό, πράγμα που θα χειροτερέψει την κατάσταση.

Δημοσ.

Εγω για thermal pad το βλεπω.ανοιγεις το laptop και βλεπεις σε τι κατασταση ειναι το Pad σου.εαν μπορεις να το ξαναχρησιμοποιησεις,κανε το.αλλιως εαν ειναι μικρο το κενο,εγω θα εβαζα και παστα εαν δεν ηθελα να αγορασω pad.αλλιως Phobya WLP Ultra Thermal Pad 120 x 20 x 1mm η το πιο χοντρο το 1.5αρι που εχει λιγο πιο κατω.δες ποιο σου κανει.

Δεν ξέρω πως λέγεται γι' αυτό ρωτάω :). Οκ ευχαριστώ ;)

Επίσης σύγουρα είναι Thermal Pad???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...