Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα την βοήθεια σας στην αγορα καινουριου υπολογιστή. Τον θελω για games τυπου battlefield,metal gear,half life,diablo,flight sim και γενικα οτι νεο παιχνιδι προκειται να βγει μεσα στην 5ετια. Να βλεπω 1080p,720p ταινιες,σειρές, να μπαινει σφαιρατα στα windows,multitasking. Χρησιμοποιω ελαχιστα το photoshop. Χρειαζομαι οθόνη. Πληκτρολογιο ηχεια ποντικι εχω. Ειμαι απο αθηνα δεν με ενδιαφερει να ειναι απο πολλα καταστηματα ή απο ένα την συναρμολόγηση θα την κάνω μόνος μου. Θα ήθελα να κρατήσει καμια 5-6 χρόνια όπως αυτός που εχω τωρα!(ειναι απο το μαη του '06!) Λειτουργικο διαθέτω.Δεν ζηταω πολλά ε? Τα φωτα σας pls :P

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όχι, δεν ζητάς πολλά. Μάλιστα δεν θα εξαντλήσουμε καν το μπάτζετ. Ορίστε μια πρόταση:

(O σκληρός βγαίνει λίγο ακριβός αλλά έχει 5 χρόνια εγγύηση. Το τροφοδοτικό είναι υπερβολικό αλλά το έβαλα σε περίπτωση που θελήσεις στο μέλλον να βαλεις και δεύτερη κάρτα. Και ο i7 είναι ίσως αχρείαστη υπερβολή αλλά μιας και θα πάει χρόνια, ας υπάρχει. 16GB δεν χρειάζεσαι, τα 8 είναι υπέραρκετα.)

post-228313-0-30873300-1333811800_thumb.jpg

Δημοσ.

Περιμενε το πολυ κανενα μηνα να κυκλοφορησουν οι καινουργιοι επεξεργαστες απο πλευρας intel.δεν υπαρχει λογος να δωσεις τοσα λεφτα για τον 2600Κ τωρα οταν ο αντιστοιχος καινουργιος ακουγεται οτι θα ειναι στα ιδια λεφτα με αυτον αλλα λιγο καλυτερος σε ολα.και σε θερμοκρασιες και σε καταναλωση και σε ταχυτητα.

Εχουν κυκλοφορησει ηδη οι μητρικες με το καινουργιο chipset που θα τους παιρνουν.

Προσωπικα θα περιμενα.

P.s γεια σας και παλι......

Δημοσ.

Θάνο σωστό αυτό που λες και το σκέφτηκα και γω αλλά έχει και μια άλλη οπτική: Μέχρι να κυκλοφορήσουν, πάει ένας μήνας. Μέχρι να υπάρχει απόθεμα σε νορμαλ τιμή άλλος ενας + τον χρόνο που εγώ τουλάχιστον θα άφηνα να περάσει για να "ωριμάσει" το z77 πάμε 4 μήνες. Για μένα τουλάχιστον θα ήταν μεγάλη αναμονή.

Δημοσ.

Ναι,σωστο και αυτο που λες.αλλα ενας μηνας δεν ειναι μεγαλο διαστημα για αλλαγες στο hardware.τεσπα.ας μας πει ο ts εαν μπορει να περιμενει.

Δημοσ.

Μπορω να περιμενω μεχρι ιουνη. Απλα αυτο που λεει κ ο δεινοσαυρος μη παει στο 4μηνο μεχρι να απαλειφθουν τα οποια "προβληματα" βγαλει το νεο chipset.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Οι αναμενόμενες διαφορές είναι ~5-10% σε επεξεργαστική ισχύ και 20% σε ισχύ της ενσωματωμένης κάρτας γραφικών (που δε σε αφορά εφόσον θα βάλεις dedicated). Δικιά σου η απόφαση.

PC parts θα βγαίνουν συνέχεια. Εγώ δεν θα περίμενα με τη λογική ότι δεν είναι αυτοκίνητο. Αλλά όπως ξαναείπα Δικιά σου η απόφαση

Δημοσ.

Ναι δεν θα ηθελα να περιμενω εφοσον και τα τωρινα parts που υπαρχουν στην αγορα με βγαζουν για κανα 5αρι χρονια. ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ να δω μερικες ακομα προτασεις και θα δω τι θα κανω.

Καμια αλλη προτασουλα?

Επεξ/σία από koiliodoulos
Δημοσ.

... Θα ήθελα να κρατήσει καμια 5-6 χρόνια όπως αυτός που εχω τωρα!(ειναι απο το μαη του '06!)...

Αν αγοράσεις τελικά τον 2600 θα έχει ήδη σχεδόν 1.5 χρόνο στην πλάτη. Κανε λίγες μέρες υπομονή.

Δημοσ.

Προσωπικα θα προτιμουσα ενα συστημα των 1000 ευρω και μια αναβαθμιση στην τριετια,παρα ενα συστημα το οποιο υποτιθεται θα αντεξει 6 χρονια. Κανενα συστημα εξαετιας δε μπορει να παιξει ανετα τα πιο απατητικα παιχνιδια του σημερα.τα παιζει αλλα με συμβιβασμους.αποψι μου αν παιζεις αλλαζε συχνοτερα τα πραγματα και μη δινεις ενα σκασμο λεφτα για να κρατησουν 6 χρονια.Ειδικα οσον αφορα τη καρτα γραφικων..

Δημοσ.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, πάντως, και αυτό το ενδεχόμενο καλύπτεται με μια δεύτερη κάρτα γραφικών στο μέλλον. Αν και πιστεύω (τελείως υποκειμενικό αυτό) ότι δεν θα χρειαστεί να κάνει τόσο μεγάλες παραχωρήσεις ωστε να βάλει και δεύτερη κάρτα). Πάντως στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχα υπόψιν μου αυτό το ενδεχόμενο, γι αυτό και μπήκε τέτοιο τροφοδοτικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...