louros7 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Παιδια εχω τα 7αρια εγκατεστημενα σε εναν ssd και θελω να εγκαταστησω τα windows 8 preview σε ενα αλλο σκληρο του υπολογιστη μου.Πως γινεται στο boot να με ρωταει ποιο λειτουργικο απο τα δυο να επιλεξω? Για partition μη μου πειτε,γιατι ο ssd ειναι μονο 120gb.
TheELF Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Κανονικά θα το κάνει μόνο του απλά κάνεις κανονικά την εγκατάσταση αλλά επειδή είναι beta δεν είναι και σίγουρο ότι θα το κάνει σωστά. Αν τα περάσεις και έχεις πρόβλημα: Αν δεν μπαίνει καθόλου σε κανένα widows: κάνεις επεξεργασία του bcd. Αν μπαίνει μόνο σε ένα τότε τρέχεις το easyBCD (αν και δεν έχω ιδέα αν τρέχει στα 8. )
warlock9_0 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 γνώμη μου είναι να μην τα βάλεις σε partition να τα βάλεις σε virtual box
SpirtouLisS Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 γνώμη μου είναι να μην τα βάλεις σε partition να τα βάλεις σε virtual box πολυ σωστος. καλυτερα να μη μπλεξεις με beta εκδοσεις γιατι δε θα ελεγα οτι το κυριο σου λειτουργικο ειναι 100% ασφαλες. αν ηταν κανα λινουξ ή ολοκληρωμενο λειτουργικο θα σου ελεγα αφοβα να παιξεις σε αλλο παρτιτιον
savas7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Εκανα εγκατασταση τα 8 .προσπαθησα να τα κανω σε αλλο δισκο απ αυτον που ειχε τα 7,δυστυχως πηγε και τα εκανε στον δισκο που ηταν και τα 7.Ευτυχως δεν μου εσβησε τιποτα.ολα γινονται πολυ γρηγορα τωρα,αλλα υπαρχει τροπος να ξαναγυρισω στα 7 ? η θα παραμεινω υποχρεωτικα στα 8.Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα