Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άνοιξα λογαριασμό στην bet365. Αν καταθέσω σήμερα(με χρεωστική κάρτα), πάιξω και κερδίσω (λέμε αν...), μπορώ να κάνω ανάληψη στην κάρτα μου άμεσα ή θα μου ζητήσουν να ταυτοποιήσω τα στοιχεία μου πρώτα; Και αν ισχύει το δεύτερο, ποια είναι η διαδικασία;

Δημοσ.

Άνοιξα λογαριασμό στην bet365. Αν καταθέσω σήμερα(με χρεωστική κάρτα), πάιξω και κερδίσω (λέμε αν...), μπορώ να κάνω ανάληψη στην κάρτα μου άμεσα ή θα μου ζητήσουν να ταυτοποιήσω τα στοιχεία μου πρώτα; Και αν ισχύει το δεύτερο, ποια είναι η διαδικασία;

Καταρχας γιατι ΑΝ? αρκετοι κερδιζουν απο το στοιχημα.. συστημα κ μεθοδο θελει.. Σιγουρα εχει ρισκο αλλα δεν ειναι οπως πιστευουν οι περισοτεροι.

Απο εκει και περα. Ναι.. Θα σου ζιτισουν ταυτοποιηση στοιχιον (φωτοτυπια ταυτοτητας) ή θα επικονονισουν τηλεφωνικα μαζι σου.

Γνωμη μου ειναι να πας στο LIVECHAT και απο εκει να ζιτισεις πληρωφοριες!

Δημοσ.

Καλό θα ήταν να κάνεις τη πιστοποίηση απο πριν για να μη περιμένεις αργότερα

πολυ σωστο! κρυβει πολλα αυτη η συμβουλη.

γιατι πιστεψε ενα μεγαλο ποσοστο παιχτων που φθανουν σε φαση που θελουν αναληψη και θα κολλησουν οταν θα δουν οτι χρειαζεται πιστοποιηση, θα χασουν τα κερδισμενα πριν εγκριθει η πιστοποιηση...

υ.γ παντα ειχα απορια γιατι δε σου ζητουν πιστοποιηση στοιχειων πριν κανεις μια καταθεση...αλλα μονο στην αναληψη.η μονη εταιρια που μου ειχε τυχει αυτο ποτε ειναι η skybet

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...