maxilari Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Γειά χαρά! έβαλα linux πριν μερικούς μήνες και είμαι πάρα πολυ ευχαριστημένη. Το πρόβλημα είναι ότι εγκατέστησα το skype και έχω πρόβλημα με το μικρόφωνο. Δούλεψε μία/δύο φορές με το skype και αποσπασματικά δουλεύει ακόμα, αλλά πολύ αποσπασματικά. συνήθως δεν με ακούνε καθόλου! Έχω δοκιμάσει και με το μικρόφωνο του λάπτοπ και με εξωτερικό μικρόφωνο. Μήπως έχει κανείς σας κάποια συμβουλή τη να κάνω? ο ήχος φτάνει στον υπολογιστή. όταν ανοίγω το PulseAudio δηλαδή βλέπω οτι εκεί φτάνει ο ήχος από το μικρόφωνο (τουλάχιστον το εξωτερικό, από το άλλο δεν θυμάμαι) Ελπίζω στη βοήθειά σας! Σας ευχαριστώ πολύ
Hlapatsas Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Χαίρε! Λοιπόν, πες μας ποια έκδοση του Ubuntu έχεις εγκατεστημένη; Στα τέλη του μηνός βγαίνει η 12.04 η οποία μπορεί να έχει λύσει κάποια από τα προβλήματα που υπάρχουν στην παρούσα φάση. Αν έχεις την 11.10 μου φαίνεται μια έκδοση με αρκετά προβληματάκια για να λέμε την αλήθεια..
maxilari Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Χαίρε! Λοιπόν, πες μας ποια έκδοση του Ubuntu έχεις εγκατεστημένη; Στα τέλη του μηνός βγαίνει η 12.04 η οποία μπορεί να έχει λύσει κάποια από τα προβλήματα που υπάρχουν στην παρούσα φάση. Αν έχεις την 11.10 μου φαίνεται μια έκδοση με αρκετά προβληματάκια για να λέμε την αλήθεια.. Έχω την 10.04 LTS-Lucid Lynx- για να εγκαταστήσω την 12.04 πρέπει να κάνω φορμάτ κανονικά, όπως στα windows, ετσι δεν είναι; εννοώ να σβηστούν όλα και να γραψω-εγκαταστήσω εκ νέου την άλλη έκδοση. Ξέρω ακούγεται αστεία η ερώτησή μου αλλά είμαι φρεσκαδουρα στα λίνουξ. @αρης 73: έχω κάνει τη δοκιμαστική, δεν με ακούω...
chek2fire Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 για δες στις ρυθμισεις του skype μήπως χρειάζετε να αλλάξεις την κάρτα ήχου που έχει σεταρισμένη
gmouzo Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Έχω την 10.04 LTS-Lucid Lynx- για να εγκαταστήσω την 12.04 πρέπει να κάνω φορμάτ κανονικά, όπως στα windows, ετσι δεν είναι; εννοώ να σβηστούν όλα και να γραψω-εγκαταστήσω εκ νέου την άλλη έκδοση. Ξέρω ακούγεται αστεία η ερώτησή μου αλλά είμαι φρεσκαδουρα στα λίνουξ. @αρης 73: έχω κάνει τη δοκιμαστική, δεν με ακούω... Aπο την σελιδα της νεας εκδοσης LTS (παντα κοιταμε εκει υπαρχουν παντα πληροφοριες) παντως καλυτερα περιμενε να βγει η τελικη εκδοση ακομη ειναι σε beta To upgrade from Ubuntu 11.10 or Ubuntu 10.04 LTS on a desktop system, press Alt+F2 and type in "update-manager -d" (without the quotes) into the command box. Update Manager should open up and tell you: New distribution release '12.04' is available. Click Upgrade and follow the on-screen instructions. Για το skype αυτο που σου ειπε και ο chek2fire πηγαινε options/sound devices και δες τι επιλογες εχει αν δεν ειναι εκει το προβλημα κοιτα ρυθμισεις ηχου ποια ειναι προεπιλεγμενα και δες μηπως ειναι απενεργοποιημενο το μικροφωνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα