CoOliO Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Καλησπέρα σε όλους..Πριν λίγο ήρθα σπίτι και μου είπε ο πατέρας μου πως δεν πατιούνται τα κουμπιά...Πήρα το κινητό το έκανα επανεκκινήσεις,έβγαλα έβαλα μπαταρίες τίποτα!!Πατιέται μόνο 1 κουμπί το no!Άνοιξα το κινητό από μέσα έβγαλα την πρόσοψη τίποτα!!!Πιστεύω πως θα είναι η πλακέτα πληκτρολογίου αλλά δεν είμαι σίγουρος!!Το θέμα είναι πως έχει τις επαφές στο τηλέφωνο και δεν υπάρχει κάποια θύρα να συνδέσω καλώδιο και να τις πάρω..Αν το στείλω service και μου κάνουν αναβάθμιση??Από κοτσόβολο είναι αγορασμένο τι θα μου κάνουν άραγε στο service και πόσο θα πάρει???Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!!
c0prse_grinder Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 αμα χρειαστει να του αλλαξουν πλακετα λογικα θα παρει καμια βδομαδα σιγοουρα :-/ περιεργο παντως.. ποσων μηνων ειναι η συσκευη?
CoOliO Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δεν έκλεισε χρόνο αλλά ξέρω πως η εγγύηση είναι 24 μήνες..
CoOliO Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Τελικά τα κατάφερα και πήρα τις επαφές!!Το κινητό παίρνει καλώδιο και το έκανα αναβάθμιση αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε!!!Το κινητό το έχουμε από Ιούλιο του 2010!!Αν πάω στο κοτσόβολο με βάση νόμου τους 24 μήνες εγγύηση θα βρω λύση η θα μου πουν μπούρδες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα