spirtoanameno Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Καλησπέρα παιδιά. Επειδή είμαι εντελώς άσχετη, θέλω τη βοήθειά σας. Έχω σύνδεση της conn-x 24 Mbps στο σπίτι και το modem που μου είχαν φέρει τότε, το οποίο έχει μία θύρα ethernet. Γενικώς δεν είχα προβλήματα μιας και δεν έχω υψηλές απαιτήσεις. Τώρα όμως πήρα κι ένα λάπτοπ και θέλω να έχω και ασύρματη σύνδεση. Έτσι αποφάσiσα να πάρω καινούργιο router. Το θέμα όμως είναι ότι δεν ξέρω ούτε για τι τύπo rourer ψάχνω. Θέλω να έχει μια δυο θύρες ethernet και wifi που να πιάνει μέχρι το διπλανό δωμάτιο.[Όσο φτηνότερο τόσο το καλύτερο, γιατι δεν υπάρχουν λεφτα]. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
digital curse Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μπορείς να διακόψεις και να ξανακάνεις την σύνδεση σου και να σου δώσουν τζάμπα router (4 ethernet και wifi). Ρώτα σε ένα oteshop. Το καλό είναι ότι σε βοηθάν να το στήσεις. Δούλευα στο 1242 πριν 2 χρόνια και τους περισσότερους τους κόβαν για λίγες ώρες και τους ξανασυνδέαν μετά. Βέβαια υπήρχαν και ατυχείς περιπτώσεις που μέναν εκτός για λίγες μέρες. Ρώτα στο κατάστημα για σιγουριά.
spirtoanameno Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μακάρι να γίνεται αυτό! Μετά την επανενεργοποίηση δεν αλλάζει το πάγιο ετσί?
Lost1 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μπορεις να κανεις ανανεωση συμβασης για 12 μηνες , και να σου δωσουν δωρεαν router , δεν ειναι αναγκη να κανεις διακοπη ... Πηγαινε σε ενα καταστημα και πες οτι εχεις προβληματα με το router σου , και τι χρειαζεται για να παρεις δωρεαν καινουργιο router ...
spirtoanameno Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Πήρα στο 13888 και μου είπαν ότι το συμβόλαιό μου ανανεώνεται αυτόματα (οπότε δεν μπορώ να κάνω ανανέωση) και επειδή έχω 24Mbps δεν γίνεται ούτε αναβάθμιση. Αν πάω σε ένα κατάστημα λέτε να με βοηθήσουν?
weather1967 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Πήρα στο 13888 και μου είπαν ότι το συμβόλαιό μου ανανεώνεται αυτόματα (οπότε δεν μπορώ να κάνω ανανέωση) και επειδή έχω 24Mbps δεν γίνεται ούτε αναβάθμιση. Αν πάω σε ένα κατάστημα λέτε να με βοηθήσουν? Μισο λεπτό Δεν κατάλαβα απο που ανανεώνεται αυτοματα το συμβολαιο ? Μετα την ληξη του συμβολαιου,μετατρέπεται αυτόματα σε αοριστου χρονου ,και αν θελεις εσυ το ανανεωνεις για αλλους 12 μηνες,αν δεν θελεις δεν ανανεώνεις τιποτα,και μπορεις να το διακοψεις,η να πας σε αλλο παροχο,η να συνεχισεις σε αοριστου χρονου. Μηπως δεν καταλαβες καλα ? Η εκτός αν είσαι ήδη σε προγραμμα 12 μηνου συμβολαιου conn-x και αν το διακόψεις θα πληρωσεις τελος απενεργοποιησης,πράγμα που δεν σέ συμφέρει οπως καταλαβαινεις να ξανακανεις νεα συνδεση για να παρεις δωρεαν ενα montem-router.
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μπορείς να διακόψεις και να ξανακάνεις την σύνδεση σου και να σου δώσουν τζάμπα router (4 ethernet και wifi). Ρώτα σε ένα oteshop. Το καλό είναι ότι σε βοηθάν να το στήσεις. Δούλευα στο 1242 πριν 2 χρόνια και τους περισσότερους τους κόβαν για λίγες ώρες και τους ξανασυνδέαν μετά. Βέβαια υπήρχαν και ατυχείς περιπτώσεις που μέναν εκτός για λίγες μέρες. Ρώτα στο κατάστημα για σιγουριά. Μακάρι να γίνεται αυτό! Μετά την επανενεργοποίηση δεν αλλάζει το πάγιο ετσί? Μπορεις να κανεις ανανεωση συμβασης για 12 μηνες , και να σου δωσουν δωρεαν router , δεν ειναι αναγκη να κανεις διακοπη ... Πηγαινε σε ενα καταστημα και πες οτι εχεις προβληματα με το router σου , και τι χρειαζεται για να παρεις δωρεαν καινουργιο router ... Πήρα στο 13888 και μου είπαν ότι το συμβόλαιό μου ανανεώνεται αυτόματα (οπότε δεν μπορώ να κάνω ανανέωση) και επειδή έχω 24Mbps δεν γίνεται ούτε αναβάθμιση. Αν πάω σε ένα κατάστημα λέτε να με βοηθήσουν? ρε παιδια γιατι να κανουμε τα παντα δυσκολα.να κανεις καταργηση ανανεωση να σου ξαναερθουν παγια και διαφορα τετοια για να παρεις ενα ασυρματο ρουτερ της πλακας που δινουν. πιο ακριβα θα βγει η ταλαιπωρια .και αν εχει γινει ανανεωση το συμβολαιο και κανει καταργηση μπορει να πεσει και προστιμο. με 25 ευρω μπορει να παρει ενα vigor 2700vg απο το www.ebw.gr και να βρει την ηρεμια της .κορυφη ρουτερ σκυλι ρουτερ τι αλλο να θελει.και στο σεταρισμα ειναι ευκολο δεν χρειαζεται βοηθεια.ολα τα ρουτερ Pppoe/llc ειναι με vpi 8 vci 35.δεν θελει και μυαλο για να το στησει.
Lost1 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 ρε παιδια γιατι να κανουμε τα παντα δυσκολα.να κανεις καταργηση ανανεωση να σου ξαναερθουν παγια και διαφορα τετοια για να παρεις ενα ασυρματο ρουτερ της πλακας που δινουν. πιο ακριβα θα βγει η ταλαιπωρια .και αν εχει γινει ανανεωση το συμβολαιο και κανει καταργηση μπορει να πεσει και προστιμο. με 25 ευρω μπορει να παρει ενα vigor 2700vg απο το www.ebw.gr και να βρει την ηρεμια της .κορυφη ρουτερ σκυλι ρουτερ τι αλλο να θελει.και στο σεταρισμα ειναι ευκολο δεν χρειαζεται βοηθεια.ολα τα ρουτερ Pppoe/llc ειναι με vpi 8 vci 35.δεν θελει και μυαλο για να το στησει. Με ανανεωση σου ερχονται κανονικα οι λογαριασμοι οπως πριν ... Απο την στιγμη που η εταιρεια δεν σου δινει καινουργιο router ανα x χρονια τζαμπα , κατι πρεπει να κανεις ... Και 1 ευρω να κανει το router πρεπει να το πληρωσει η εταιρεια και οχι εσυ ...
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Με ανανεωση σου ερχονται κανονικα οι λογαριασμοι οπως πριν ... Απο την στιγμη που η εταιρια δεν σου δινει καινουργιο router ανα x χρονια τζαμπα , κατι πρεπει να κανεις ... Και 1 ευρω να κανει το router πρεπει να το πληρωσει η εταιρια και οχι εσυ ... δεν υπογραφεις καπου χαρτι οτι θα σου δινει η χ εταιρεια νεο ρουτερ καθε λιγο και λιγακι.παιρνεις κατι εχει εγγυηση και αμα ληξει αγοραζεις δικο σου.δεν ειναι λογικη αυτη να σου δινουν ρουτερ καθε φορα που χαλαει.τι λογικη ειναι αυτη?να ζητησουμε και κανα cisco μηπως?
Lost1 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 δεν υπογραφεις καπου χαρτι οτι θα σου δινει η χ εταιρεια νεο ρουτερ καθε λιγο και λιγακι.παιρνεις κατι εχει εγγυηση και αμα ληξει αγοραζεις δικο σου.δεν ειναι λογικη αυτη να σου δινουν ρουτερ καθε φορα που χαλαει.τι λογικη ειναι αυτη?να ζητησουμε και κανα cisco μηπως? Οταν κανεις μια συνδεση ειναι για 12 μηνες , μετα εχεις δικαιωμα να πας οπου θελεις ... Αν δεν σου δωσει router κανεις διακοπη συνδεσης , πας σε αλλο isp , παιρνεις οτι δωρο σου δινει + χαμηλωτερο παγιο για 6 μηνες ... Δεν μπορει να σου δινει ενα router και μετα απο 5 χρονια να εχεις το ιδιο router ... To router εχει αμεση σχεση με την ποιοτητα της συνδεσης που πληρωνεις καθε μηνα ...
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Οταν κανεις μια συνδεση ειναι για 12 μηνες , μετα εχεις δικαιωμα να πας οπου θελεις ... Αν δεν σου δωσει router κανεις διακοπη συνδεσης , πας σε αλλο isp , παιρνεις οτι δωρο σου δινει + χαμηλωτερο παγιο για 6 μηνες ... Δεν μπορει να σου δινει ενα router και μετα απο 5 χρονια να εχεις το ιδιο router ... To router εχει αμεση σχεση με την ποιοτητα της συνδεσης που πληρωνεις καθε μηνα ... οπως το ειπες.ειναι για 12 μηνες και μετα πας οπου θες.αμα δεν θες να πας αλλου δεν σημαινει οτι θα πρεπει να σου δωσουν ρουτερ.β.γιατι να παρακαλας τον καθε Isp να σου δωσει ολα τα βλακορουτερ που εχουν και να μην παρεις ενα vigor η κατι αλλο που ακομα και μετα απο 3 χρονια θα ειναι καλυτερο απο αυτα των 10 ευρω που δινουν οι Isp??? αν τωρα θελει να ξανακανει τα παντα απο την αρχη για να παρει ενα ρουτερ ας το κανει.αλλα το βρισκω γελοιο να κανεις τα παντα για να παρεις ενα ρουτερ.για να γλυτωσεις λεφτα ναι για να παρεις ενα ρουτερ που με 25 παιρνεις τελειο ρουτερ.... αν το ρουτερ ειναι μια χαρα και μετα απο 5 χρονια θα παιζει μια χαρα.δεν σημαινει οτι θα δει μεγαλυτερη ταχυτητα με νεο ρουτερ.
Lost1 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 οπως το ειπες.ειναι για 12 μηνες και μετα πας οπου θες.αμα δεν θες να πας αλλου δεν σημαινει οτι θα πρεπει να σου δωσουν ρουτερ.β.γιατι να παρακαλας τον καθε Isp να σου δωσει ολα τα βλακορουτερ που εχουν και να μην παρεις ενα vigor η κατι αλλο που ακομα και μετα απο 3 χρονια θα ειναι καλυτερο απο αυτα των 10 ευρω που δινουν οι Isp??? αν τωρα θελει να ξανακανει τα παντα απο την αρχη για να παρει ενα ρουτερ ας το κανει.αλλα το βρισκω γελοιο να κανεις τα παντα για να παρεις ενα ρουτερ.για να γλυτωσεις λεφτα ναι για να παρεις ενα ρουτερ που με 25 παιρνεις τελειο ρουτερ.... αν το ρουτερ ειναι μια χαρα και μετα απο 5 χρονια θα παιζει μια χαρα.δεν σημαινει οτι θα δει μεγαλυτερη ταχυτητα με νεο ρουτερ. Δεν παρακαλας , απαιτεις ... Παιρνεις τηλ , σου κανουν ανανεωση τηλεφωνικα , και σου στελνουν καινουργιο router ...
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δεν παρακαλας , απαιτεις ... Παιρνεις τηλ , σου κανουν ανανεωση τηλεφωνικα , και σου στελνουν καινουργιο router ... a.καποιες εταιρειες δεν σου κανουν ανανεωση συμβολαιου απλα παει επ αοριστου και μπορεις να διακοψεις οποτε θες.επισης σε αλλες παλι κανεις συμβολαιο αλλα σου λενε οτι δεν δικαιουσαι.τωρα αν θες να δεσμευτεις ενα χρονο πχ με τον οτε για να παρεις τα zte και τα Huawei και ολα τα σαπια που δινει αντι να δωσεις 25 για vigor is ur choice.το μονο σωστο ρουτερ που εχει δωθει εκει εξω ειναι το fritz της Hol και το Thomson του οτε και forthnet.και cyta to 782 αν δεν το εχεις με custom firmware.
digital curse Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 και στο σεταρισμα ειναι ευκολο δεν χρειαζεται βοηθεια.ολα τα ρουτερ Pppoe/llc ειναι με vpi 8 vci 35.δεν θελει και μυαλο για να το στησει. Με πέθανες στα γέλια! Ευχαριστώ! ΥΓ1 Να ήξερες τί πονος έχει πέσει με τέτοια router για το στήσιμο... Τα έτρωγα στην μάπα 1.5 χρόνο ΥΓ2 Τίποτα δεν αλλάζει σε πάγια και πρόστιμα. Στο προτείνουν και στο κατάστημα αν πας πια.
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Με πέθανες στα γέλια! Ευχαριστώ! ΥΓ1 Να ήξερες τί πονος έχει πέσει με τέτοια router για το στήσιμο... Τα έτρωγα στην μάπα 1.5 χρόνο ΥΓ2 Τίποτα δεν αλλάζει σε πάγια και πρόστιμα. Στο προτείνουν και στο κατάστημα αν πας πια. εκανες support να υποθεσω ε??εχω φαει και εγω πολλα στην μουρη δια τηλεφωνου τωρα τα τρωω απο κοντα face to face:P απλα αυτο που λεω ειναι οτι εφοσον με 25 ευρω βρισκεις το vigor που ειναι κορυφη ειναι κριμα να δεσμευτεις με μια εταιρεια για ενα χρονο ακομα αντι για να το εχεις επ αοριστο για να παρεις ενα ρουτερ της πλακας.επ αοριστον ανα πασα στιγμη διακοπτεις.εκτος αν πεις οτι αλλαζει και παροχο να παει καπου πιο φτηνα οποτε εκει ναι θα παρει και δωρο ενα ρουτερ.αλλα ακομα και σε αυτες τις περιπτωσεις πολλα ατομα εχουν προβληματα και εδω στο Forum σε απειρα ατομα εχουμε γραψει οτι παρτε κανενα αλλο απο το εμποριο να βρειτε ηρεμια αντι να παιδευεστε με αυτα που δινει ο καθε Isp.Εξαιρεση στον κανονα ειναι λιγα ρουτερακι.thomson,fritz κτλ. σε παγιο λογικα ναι δεν αλλαζει.αλλα αμα δεσμευτεις για ενα χρονο μετα πρεπει να πληρωσεις προστιμο αν διακοψεις πριν τον χρονο ενω αμα εισαι επ αοριστου δεν εχεις τετοιο θεμα.ειδικα με το vigor στα 25ευρω...τζαμπα πραγμα.μονο ενα firmware αλλαγη θελει.10 λεπτα δουλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα