oldnew Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Θα αγοράσω το κινητό που θα βάζω να με ξυπνήσει 8 η ωρα, αυτό θα χτύπα στις 9 , ενώ ταυτόχρονα θα έχει παρει τηλ στη δουλεία να ενημερωσει ότι δεν φταίω εγω που άργησα αλλα το κινητό μου.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Θα αγοράσω το κινητό που θα βάζω να με ξυπνήσει 8 η ωρα, αυτό θα χτύπα στις 9 , ενώ ταυτόχρονα θα έχει παρει τηλ στη δουλεία να ενημερωσει ότι δεν φταίω εγω που άργησα αλλα το κινητό μου.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App και γιατι να μην το κάνει ? εσένα θα απολύσουν όχι το κινητό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 και γιατι να μην το κάνει ? εσένα θα απολύσουν όχι το κινητό σου. Έμ, εδω ειναι το θεμα... Να βρει λυση σε αυτό η lg αμα θέλει να πουλήσει Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Ή μπορούμε πολύ απλα να ξυπναμε νωρίτερα να πηγαίνουμε στην δουλειά μας. Ο παππούς μου πως ξύπναγε δλδ;Δεν ειχε lg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 επειδή μου ανέφερες για SMS, και εγώ σου ξαναλέω. Τι "δήθεν" smartphone με symbian τι ασπρόμαυρο nokia, το πρόβλημα παραμένει : χαλάει γρήγορα το πληκτρολόγιο. Και ναι, τους βλέπω ως νεάτερνταλ, δεν μπορώ να τους δω σημερινούς τους nokiάδες. Αλλά κάποιος που χρησιμοποιεί έντονα το κινητό τον ενδιαφέρει να έχει smartphone. Εμενα μπορεις να με δεις ή με windows phone ή με nokia 8850. Μπορεις να μου πεις που κατατασσομαι γιατι δε μπορω να βρω τη θεση μου μεσα στον υπερφορτωμενο με κλισε και στερεοτυπα συμπαν που εχεις δημιουργησει; Αυτο ειναι οπισθοδρομισμος και οχι να κυκλοφορεις με ενα Nokia φιλε μου, αν προσβληθηκες με την εκφραση συγχωρεσε με αλλα αυτα που γραφεις μονο ως χιουμοριστικα σχολια μπορουν να σταθουν και οχι ως αποψεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rocco84 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 αν έχεις κλειστό το κινητό ποιο το νόημα; έχε το ανοικτό και στη φόρτιση, που είναι το περίεργο; . Στο κάτω κάτω έχουμε και mp3-alarms από τα απλά ξυπνητήρια μέχρι τα Micro-hifi. Τα nokia είναι ανύπαρκτα για σήμερα, όσους βλέπω με τέτοια τηλέφωνα με πιάνει γέλιο. Έχω ΝΟΚΙΑ κινητό. Είμαι γελοίος για μερικούς δηλαδη? έχουν περάσει απο τα χέρια μου πολλά κινητά διαφόρων εταιρειών. πέρα απο το μυθικό για μένα Sony Ericsson P1i όλα τα άλλα που είχα Samsung, Htc, Panasonic ήταν επιεικως απαράδεκτα για μένα. Πάλι στην Νοκια γύρισα και είμαι ευχαριστημένος. Προσωπική μου άποψη.... Κατανοητό να θέλει κάποιος να παινέψει την επιλογή του, ακατανόητο δε να μειώσει την επιλογή του άλλου δίχως τα στοιχειώδη επιχειρήματα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pansp32 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Εγώ που έχω ένα ταπεινό Nokia 2600, εγκρίνομαι? Αν όχι, δίνω τον τραπεζικό μου λογαριασμό για ενίσχυση-αναβάθμισης κινητού... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkmage1983 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Το θέμα είναι να είναι όντως ανταγωνιστικά σε ποιότητα με καθαρή ανάλυση και touch με άμεση άποκριση όπως άλλων ανταγωνιστικών εταιριών... Τουλάχιστον αυτή είναι η γνώμη μου... Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα