Προς το περιεχόμενο

Η LG ετοιμάζει "σκεπτόμενα" smartphones και οικονομικές λύσεις των $100

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ας τολμήσει να με ξυπνήσει μισή ώρα νωρίτερα και θα πάει στον τοίχο.

Mα αυτό ειναι το κόλπο.. Και έτσι θα πουλάει πολλά κινητά καθώς οι χρήστες θα τα καταστρέφουν! :)

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Η καλύτερη λύση θα ήταν να ανοίγει το ξυπνητήρι όπως κάνουν τα Νοκια και με κλειστό κινητο, δυστυχώς android- apple στο τομέα αυτο απέτυχαν...

αν έχεις κλειστό το κινητό ποιο το νόημα; έχε το ανοικτό και στη φόρτιση, που είναι το περίεργο; . Στο κάτω κάτω έχουμε και mp3-alarms από τα απλά ξυπνητήρια μέχρι τα Micro-hifi.

Τα nokia είναι ανύπαρκτα για σήμερα, όσους βλέπω με τέτοια τηλέφωνα με πιάνει γέλιο.

Τα nokia είναι ανύπαρκτα για σήμερα, όσους βλέπω με τέτοια τηλέφωνα με πιάνει γέλιο.

Εχεις σκεφτει ποτε οτι υπαρχουν ατομα που θελουν μονο να στελνουν μηνυμα και να περνουν τηλεφωνο?Οποτε για ποιο λογο σε πιανει γελιο?Γιατι δεν πηγε καποιος να παρει ενα smartphone των 600 ευρο μονο και μονο για να στελνει μηνυμα και να παιρνει τηλεφωνα???

Γιατί είναι σπηλάνθρωποι; Δεν τουιταρουν όσο πίνουν καφέ είναι δηλαδή οπισθοδρομικοί;

(φαντάζομαι μιλάς για τα έγχρωμα και απλά ΝΟΚΙΑ)

αν έχεις κλειστό το κινητό ποιο το νόημα; έχε το ανοικτό και στη φόρτιση, που είναι το περίεργο; . Στο κάτω κάτω έχουμε και mp3-alarms από τα απλά ξυπνητήρια μέχρι τα Micro-hifi.

Κλειστό το θέλω το κινητό να μην χτυπάει το βράδυ,να μην μου την σπάει η δόνηση πάνω στο κομοδίνο που χτυπάει,ούτε να φτιάχνω προφίλ τελείως αθόρυβο(μόνο φως)!

Επίσης αμα είσαι σκηνακια 12 μέρες το ανοίγεις μόνο όταν πρέπει αλλα χρειάζεσαι ξυπνητήρι για τις σκοπιές...

Υπάρχουν άπειροι λόγοι...

Γιατί είναι σπηλάνθρωποι; Δεν τουιταρουν όσο πίνουν καφέ είναι δηλαδή οπισθοδρομικοί;

Κλειστό το θέλω το κινητό να μην χτυπάει το βράδυ,να μην μου την σπάει η δόνηση πάνω στο κομοδίνο που χτυπάει,ούτε να φτιάχνω προφίλ τελείως αθόρυβο(μόνο φως)!

Επίσης αμα είσαι σκηνακια 12 μέρες το ανοίγεις μόνο όταν πρέπει αλλα χρειάζεσαι ξυπνητήρι για τις σκοπιές...

Υπάρχουν άπειροι λόγοι...

images?q=tbn:ANd9GcR_0z0Kj2-vrZRAJWw_llHiSFivX4NRyqtzj35KAduw4T9kK_Sm

Εχεις σκεφτει ποτε οτι υπαρχουν ατομα που θελουν μονο να στελνουν μηνυμα και να περνουν τηλεφωνο?Οποτε για ποιο λογο σε πιανει γελιο?Γιατι δεν πηγε καποιος να παρει ενα smartphone των 600 ευρο μονο και μονο για να στελνει μηνυμα και να παιρνει τηλεφωνα???

επειδή ήξερα ότι θα έλεγε κάποιος κάτι τέτοιο, εγώ μέχρι να φτάσω στη Motorola, είχα αλλάξει καμία 30αριά nokia, από ασπρόμαυρα μέχρι και το N97, ε, το συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι το symbian έχει καταστρέψει αυτή την εταιρία ακόμη και στα υποτιθέμενα καλά κινητά της, ειδικά όταν έγραφα sms περίμενα μερικά δευτερόλεπτα να γράψει τη πρόταση που πληκτρολόγησα :-( :mad: . Σε nokia έχω αλλάξει 5-6 φορές πληκτρολόγιο (ειδικά στο 5200) επειδή μετά από καιρό δεν πιάνανε τα πλήκτρα από τα πολλά sms που έγραφα. Ακόμη με το windows phone έχει πολύ ψωμί για να αποκτήσει ένα καλό αριθμό apps.

Δεν είπα να πάρεις το Razr, αλλά και με ένα Defy+ η έστω ακόμη και Huawei να είναι κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου και διαχειρίζεσαι τις επαφές με ότι λεπτομέρεια θες στη κάθε μια, εύκολο backup κ.λ.π. Γενικά το android με έχει σώσει. Οι οθόνες αφής κρατάνε πολύ καλύτερα από ότι τα πλήκτρα, δεν νομίζω στο μετρό να είναι τυχαίο που έχουν τέτοιες οθόνες που όσο να τις κοπανήσεις πιάνουν (εκτός αν τις βαρέσεις με σφυρί η τσεκούρι γιατί το έχω δει και αυτό).

Εγώ δεν αγόρασα smartphone για φεϊσμπουκ και τουϊτερ όπως κάνουν κάποιες ξανθιές, το αγόρασα για να μπορώ να έχω σαν άνθρωπος τις επαφές με σειρά, αναλυτικά στοιχεία mail/ομάδα, ημερολόγιο για τα ραντεβού, να γράφω αμέσως τα SMS γλυτώνοντας χρόνο κ.α. χωρίς να περιορίζομαι με τη κάρτα SIM και τους 12+1 χαρακτήρες. Αυτό είναι μεγάλο συν για εμένα η μετάβαση από το ένα στο άλλο.

Αν μου πεις ότι θα το αποθηκεύεις στη συσκευή τις επαφές σε symbian είναι σκέτη αυτοκτονία. Έτσι και βραχεί το τηλέφωνο η πάθει κάτι τι θα κάνεις δηλαδή; στο android κάνω με ένα click backup στην κάρτα SD και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

επειδή ήξερα ότι θα έλεγε κάποιος κάτι τέτοιο, εγώ μέχρι να φτάσω στη Motorola, είχα αλλάξει καμία 30αριά nokia, από ασπρόμαυρα μέχρι και το N97, ε, το συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι το symbian έχει καταστρέψει αυτή την εταιρία ακόμη και στα υποτιθέμενα καλά κινητά της, ειδικά όταν έγραφα sms περίμενα μερικά δευτερόλεπτα να γράψει τη πρόταση που πληκτρολόγησα :-( :mad: . Σε nokia έχω αλλάξει 5-6 φορές πληκτρολόγιο (ειδικά στο 5200) επειδή μετά από καιρό δεν πιάνανε τα πλήκτρα από τα πολλά sms που έγραφα. Ακόμη με το windows phone έχει πολύ ψωμί για να αποκτήσει ένα καλό αριθμό apps.

Δεν είπα να πάρεις το Razr, αλλά και με ένα Defy+ η έστω ακόμη και Huawei να είναι κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου και διαχειρίζεσαι τις επαφές με ότι λεπτομέρεια θες στη κάθε μια, εύκολο backup κ.λ.π. Γενικά το android με έχει σώσει. Οι οθόνες αφής κρατάνε πολύ καλύτερα από ότι τα πλήκτρα, δεν νομίζω στο μετρό να είναι τυχαίο που έχουν τέτοιες οθόνες που όσο να τις κοπανήσεις πιάνουν (εκτός αν τις βαρέσεις με σφυρί η τσεκούρι γιατί το έχω δει και αυτό).

Sorry κιολας αλλα και παλι για ''smartphone" μου μιλας.Ας πουμε σκεψου οτι εχω το νοκια 3510ι,το 3210 και το 6110 αυτο που ειχε και κεραια και δουλευουν αψογα ακομα.Αυτο που προσπαθω να σου πω ειναι οτι η nokia δεν εβγαζε μονο symbian και υπαρχουν ενα σωρο τετοια παλια κινητα που βολευουν πολυ κοσμο.Βεβαια αυτοι για σενα θα να ανθρωποι του νεαντερνταλ να φανταστω αλλα οταν και με το 3510 κανεις την δουλεια σου γιατι να πας σε defy αν το μονο που θες ειναι μηνυματα και τηλεφωνο?Γιατι αν δεν κανω λαθος ενα κοινο εχουν ολα ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝA ακομη και οσα δεν ειναι SMARTPHONE......

επειδή μου ανέφερες για SMS, και εγώ σου ξαναλέω. Τι "δήθεν" smartphone με symbian τι ασπρόμαυρο nokia, το πρόβλημα παραμένει : χαλάει γρήγορα το πληκτρολόγιο.

Και ναι, τους βλέπω ως νεάτερνταλ, δεν μπορώ να τους δω σημερινούς τους nokiάδες. Αλλά κάποιος που χρησιμοποιεί έντονα το κινητό τον ενδιαφέρει να έχει smartphone.

επειδή μου ανέφερες για SMS, και εγώ σου ξαναλέω. Τι "δήθεν" smartphone με symbian τι ασπρόμαυρο nokia, το πρόβλημα παραμένει : χαλάει γρήγορα το πληκτρολόγιο.

Και ναι, τους βλέπω ως νεάτερνταλ, δεν μπορώ να τους δω σημερινούς τους nokiάδες. Αλλά κάποιος που χρησιμοποιεί έντονα το κινητό τον ενδιαφέρει να έχει smartphone.

Ετσι θα λεω στον πατερα μου απο δω και περα, "γεια σου ρε nokia!"

επειδή μου ανέφερες για SMS' date=' και εγώ σου ξαναλέω. Τι "δήθεν" smartphone με symbian τι ασπρόμαυρο nokia, το πρόβλημα παραμένει : χαλάει γρήγορα το πληκτρολόγιο.

Και ναι, τους βλέπω ως νεάτερνταλ, δεν μπορώ να τους δω σημερινούς τους nokiάδες. Αλλά κάποιος που χρησιμοποιεί έντονα το κινητό τον ενδιαφέρει να έχει smartphone.[/quote']

Προφανως ομως δεν καταλαβαινεις οτι αλλο η δικιες σου αναγκες αλλο του γειτονα δεν μπορεις να τους λες αρχαιους οταν δεν εχουν ιδιες αναγκες με σενα.Γιατι παρομοια εσυ μπορει να εισαι αρχαιος σε αλλα πραγματα σε σχεση με αλλους οπως πχ το αμαξι

Sent from my iPhone using Insomnia

θα το βάζω 6:00 και θα χτυπάει 5:30?

δηλαδή δεν δουλεύει σωστά :mellow:

Οχι λειτουργει για τον καπιταλα Διευθυντη σου!Να ξυπνας νωρίτερα και να μην εχεις δικαιολογια για τον δρομο/κινηση!;)

αν έχεις κλειστό το κινητό ποιο το νόημα; έχε το ανοικτό και στη φόρτιση' date=' που είναι το περίεργο; . Στο κάτω κάτω έχουμε και mp3-alarms από τα απλά ξυπνητήρια μέχρι τα Micro-hifi.

Τα nokia είναι ανύπαρκτα για σήμερα, όσους βλέπω με τέτοια τηλέφωνα με πιάνει γέλιο.[/quote']

Και με ποια τηλεφωνα δεν σε πιανουν γελια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...